Dannebrogsvinduer

1 fag 2 ruder

Hvis du vil have et stilfuldt og tidløst udseende, så skal du vælge dannebrogsvinduer med 1 fag og 2 ruder til dit hjem. Du kan være sikker på, at du får en følelse af historisk sus og kulturel identitet, der vil tilføre en unik dimension til din bolig - og til en supergod pris!

VAREINFO

Varenummer: DB1-2

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduespladerne til vores vinduer har vi en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Dette er en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Sæt lidt ekstra krydderi på dit hjem med Dannebrogsvinduer - det ultimative valg for retro stil og historisk storhed! Disse unikke vinduer er inspireret af den ikoniske Skandinaviske flag og tilføjer et elegant touch til ethvert rum i dit hjem.

Og det bedste af det hele? Der er ikke behov for at gå på kompromis med kvaliteten - Dannebrogsvinduer fås i både træ og træ/alu og er et af de billigste på markedet, og det uden at gå på kompromis med fantatisk kvalitet. Hvis du vælger træ/alu-versionen, får du endda en 12-års garanti inkluderet!

Uanset om du går efter retro- eller moderne stil, så vil Dannebrogsvinduerne med deres flotte 1 fag og 2 ruder design, sikre, at du får det bedste af begge verdener. Det dobbelte eller tredobbelte glas skærmer for kulde om vinteren og holder på varmen om sommeren.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti