Når man producerer vinduer og døre har man naturligvis et højt forbrug af træ og derfor er det vigtigt at tænke grønt. Læs med her, hvis du er interesseret i miljøet, og bliv klogere på, hvad Klarvinduer gør som virksomhed, for at hjælpe til i kampen for moder jord. 

1Medarbejder-begivenheder, hvor vi selv planter træer
En gang om året tager Klarvinduers medarbejdere selv gummistøvlerne på og en spade i hånden, og knokler en hel dag for plante så mange træer som overhovedet muligt. Sidste gang kom vi op på et sted mellem 8-900 træer. Det var hårdt og sjovt!
2 FSC-cerificeret træ - din garanti for træ med god samvittighed
Forest Stewardship Council er et internationalt certifikat og betyder, at træet kommer fra en skov, hvor der ikke fældes mere træ end der vokser. Dyre og planteliv bevares, og medarbejdere er sikret ordentlig løn, sikkerhedsudsyr og uddannelse. Certifkatet har opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove.  
3 Papirløs produktion på Klarvinduers fabrik
I 2019 har Klarvinduer haft papirløs produktion! Det vil sige intet papir bliver brugt med produktionsformål. Alt er digitalt! Det lyder ikke af meget, men virksomheders forbrug af papir er helt enormt. Især på fabrikker, hvor man skal holde styr på tusindevis af forskellige elementer og et hav af forskellige produktionsstadier. 
4 Ingen farlige giftstoffer i malingen
Det er muligt at få maling, der holder exceptionelt godt! Maling, der ikke ødelægger naturen eller er farligt for børnefamilier. Det har vi selvfølgelig valgt i vores produktion.
5 Naturlig imprægnering fra kernetræ
Valget at bruge langsomt voksende fyrretræ og kernetræ i karmen er ikke tilfældigt. Den høje kerneandel gør at det ikke giver sig så meget, men endnu smartere er træets naturlige beskyttelse. Cellerne omdannes, lukker af og afskærmer mod fugt. Derefter indlejres naturligt et stof i kernetræet, som hedder pinosylvin, der dræber bakterier og svamp. Vi tilføjer yderligere flere lags maling og imprægnering, med et specielt AkzoNobel 3 komponent, der er designet til at modstå det danske klima. Vores maling er selvfølgelig uden farlige giftstoffer. For naturens og din families skyld.

Beregn pris på vinduer nu