Gennemsigtig produktion - Sådan bliver det produceret - Klar

Elskede du også "How It's Made" på Discovery Channel? Interesserer du dig for fabrikker og produktioner, eller vil du bare se, hvordan vi producerer vores vinduer og døre inden du bestiller? Så er du landet det rigtige sted!

Ligesom man ikke kan lave god mad af dårlige råvarer, kan vi heller ikke producere kvalitetsprodukter med dårlige materialer. Klar anvender udelukkende anerkendte leverandører som leverer kvalitetsprodukter til hele den skandinaviske vinduesbranche.

Læs mere nedenfor, og se hvad dette betyder for din næste bestilling:

Vi fremstiller alle vores vinduer og døre på egen fabrik i Estland. I dette traditionsrige land, hvor vi fik vores nationale stolthed - vores Dannebrog, findes noget af verdens bedste langsomt voksende fyrretræ.

Af dette fyrretræ bruger vi kernetræet som skæres ud i forskellige stave og limes sammen til én limtræskomponent. Således opnås en utrolig stor styrke i træet, som gør det både formstabilt og ekstra vejrbestandigt. Den ekstraordinært høje trækvalitet er, bogstavelig talt, kernen i alle vores produkter.

3-lags glas vinduer i træ/alu

I produktionen samarbejder vi udelukkende med udvalgte, førende leverandører af glas, låse og greb, beslag, maling m.v. Blandt vores partnere finder du således virksomheder som Saint-Gobain, RUKO (Assa Abloy), FIX og IPA m.fl. Firmaernes mangeårige erfaring og ekspertise inden for deres respektive felter resulterer i fremragende komponenter, hvilket i sidste ende kommer dig til gode i form af et ypperligt produkt.

Endeligt kvalitetssikrer vi selv vores døre og vinduer, så de lever op til vores strenge krav. Processen med at fremstille vinduer og døre er således kendetegnet ved en ekstraordinær grundighed og sans for detaljen.

Vi er med andre ord kompromisløse i vores udvælgelse af træ og produktion, såvel som i vores tilgang til finish og kvalitet på alle produkter. Er du på udkig efter smukke nye, miljørigtige og langtidsholdbare vinduer og døre, behøver du ikke lede længere.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1473 kr.
 589 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7362 kr.
 2945 kr.60%
Køb Døre