1Se vores udvalg af vinduer og døre og bliv forelsket
Kig i ro og mag på vores hjemmeside og find præcis det vindue eller den dør du går og drømmer om. Vælg præcis det udseende, der passer til din stil og kombiner det med ekstra funktioner som sikkerhedslås, Premium Energi+ glas, og meget mere.
2 Bestil KLAR opmåling
... og undgå dyre fejl. Returretten og fortrydelsesret gælder ikke produkter, der er special-lavet. Klik her for opmåling ->
3 Bestil KLAR montering og få ekstra sikkerhed + GRATIS opmåling
Få ekstra sikkerhed når du bestiller produkter og service fra Klarvinduer og få opmåling gratis/ refunderet. Klik her for montering ->

Skærmbillede 2019-07-12 kl. 16.33.19.png

Bestil opmåling Bestil montering

Montering og opmåling i topklasse!

Det er ikke alle, der føler sig trygge ved opmåling og montering af vinduer og døre. Det er meget vigtigt, at målene er præcise, og at vinduer og døre passer perfekt ind i din bolig. Hos Klarvinduer tilpasser vi altid processen i udskiftning af vinduer til vores kunders behov - uanset om du ønsker professionel montering eller selv er ivrig efter at gå i gang med nye, lækre materialer.

Ønsker du hjælp til processen med montering af vinduer og en pris herpå, hjælper vi dig gerne i alle led fra opmåling til montering. Blot fordi du ikke selv vil montere, skal du selvfølgelig ikke snydes for at få vores flotte vinduer og døre installeret i dit hjem. Få mere viden om pris og vinduer inkl. montering hos Klarvinduer herunder. 

Hvad koster det af få monteret vinduer? 

Vil du vide mere om professionel montering af vinduer og pris? Vores opmåling har en fast pris og ved monteringsopgaver, der varierer meget fra sag til sag, kan du benytte vores bestillingsmodul, hvor du indtaster information og vedhæfter billeder for at få et hurtigt og præcist tilbud. Det smarte ved Klarvinduers bestillingsmodul, er at alt information vedrørende dit renoveringsprojekt med dine nye vinduer og døre er samlet ét sted. Du behøver desuden ikke være hjemme til det første besøg af håndværkeren, der skal vurderer monteringssagen, og derfor har vi også mulighed for at give dig et tilbud, der skærer første besøg og sælgere fra i prisen. Du sparer altså tid og penge ved at bestille vinduer, døre, opmåling og montering fra Klarvinduer. Længe leve teknologien! 

Da vi ønsker at give dig det bedste tilbud til dine individuelle behov, vil vi gerne sende dig en pålidelig og dygtig håndværker, som i første omgang opmåler dine vinduer og kan hjælpe dig med selve montering og udskiftning af dine vinduer, hvis du ønsker dette. På den måde er du helt sikker på, at dine vinduer bliver installeret korrekt. Via vores rådgivning og nedenstående prisliste kan du blive klogere på
hvad det koster at få monteret vinduer. Kontakt os via formularen eller ring til vores kundeservice for at høre nærmere. Vælg selv om du ønsker hjælp til hele processen eller udelukkende til montering eller opmåling. 

Ligesom med vores vinduer og døre, kan du altid forvente kvalitet og god service, både når det kommer til levering af produkter, opmåling og montering. Montering af vinduer og efterfølgende pris afgøres selvfølgelig af dine individuelle mål og valg af materiale og typer. Hos Klarvinduer vil vi gerne gøre drømmene mulige for alle. Derfor arbejder vi hver dag for at holde priserne på kvalitet og godt håndværk nede på et rimeligt og konkurrencedygtigt niveau. Det gør vi blandt andet ved hjælp af vores gode netværk og samarbejdspartnere i branchen. For Klarvinduer er vores pålidelige servicepartnere vigtige - og deres fagfolk kan hjælpe dig med at montere dine nye vinduer og døre, baseret på de senest opdaterede retningslinjer på markedet.

Pris overblik

Vores priser er konkurrencedygtige og vi samarbejder kun med de bedste af de bedste. 

Pris på opmåling fra: 795 kr. 

Pris på montering: Kontakt os for et godt tilbud