Vi er her stadig! Men med få justeringer

Dette betyder desværre at alle serviceopgaver er sat på pause på grund af corona virussen. Det vil sige at montering og opmålingssager lukkes på ubestemt tid, og vi tager ikke imod nye henvendelser. Vi vender tilbage så snart at vi har noget nyt omkring vores KLAR service og at vi kan tilbyde dette igen :)

KLAR Service får du, når du har bestilt opmåling og montering fra Klarvinduer. Så får du 100% tryghed, den bedste timing med leveringen og et garanteret professionelt resultat.

1-2-3-4 Rendering.jpg

For at få fordelene ved KLAR Service, skal du følge denne process:

  1. Bestil KLAR Opmåling via denne formular
  2. Få besøg af vores service team, der giver målene til dig og vores kundeservice team
  3. Bestil vinduer og døre via Klarvinduer.dk med Mål Garanti
  4. Bestil uforpligtende tilbud på KLAR Montering via denne online formular
  5. Godkend tilbud, dato og tidspunkt
  6. Betal 50% 
  7. Få besøg af vores service team til montering
  8. Betal resterende 50% 

Ønsker du at gøre det selv? Guide til opmåling / Guide til montering 

Hvorfor KLAR Service?

1Mål Garanti
Bestiller du KLAR opmåling og vinduer og døre fra Klarvinduer tager vi 100% ansvaret for korrekte mål. Hvordan det? Det sker ikke ofte, men det kan gå galt med målene, og med Klarvinduers professionelle opmåling, er du garanteret at din opmåling er korrekt. Returretten og fortrydelsesret gælder ikke produkter, der er special-lavet, så ansvaret er dit, hvis målene ikke passer, og det gælder uanset hvilken hjemmeside du bestiller fra. Sådan får du minimal risiko for fejl! Klik her for opmåling
2Design selv dine nye vinduer og døre - i dit tempo
Kig i ro og mag på vores hjemmeside, uden en anmasende sælger over skulderen, og find præcis det vindue eller den dør du går og drømmer om. Vælg præcis det udseende, der passer til din stil og kombiner det med ekstrafunktioner som sikkerhedslås, Premium Energi+ glas, og meget mere. Indtast præcis de mål du har fået fra din KLAR opmåling, og nyd den ekstra sikkerhed ved at have fået en professionel til at foretage opmålingen for dig.

OBS! Opmåling som foretages af Klarvinduer og Klarvinduers servicepartner, er udelukkende gældende ved efterfølgende køb af produkter igennem Klarvinduer. Såfremt elementerne købes andetsteds, tager Klarvinduer intet ansvar for de oplyste mål foretaget ved opmålingen 
3Den bedste garanti for timing, udseende og isolering + GRATIS opmåling
En perfekt montering er ekstrem vigtig for udseende og optimal varmeisolering. Når du har afgivet din ordre, bør du bestille KLAR Montering så hurtigt som muligt, så du kan få montering så tæt på leveringsdatoen som muligt. Brug vores online formular, og spar tid og penge på montering, da du undgår det første besøg af en tømrer via vores bestillingsformular. Vores montører er top professionelle og kender Klarvinduers elementer ud og ind, så du er sikret det bedste udseende og den bedste isolering. Bestiller du både KLAR Opmåling og KLAR Montering, kalder vi det KLAR Service, og så er du garanteret et perfekt resultat.
Klik her for et uforpligtende tilbud på montering

OBS!
Ved opmåling igennem Klarvinduer, og efterfølgende bestilling af elementer hos Klarvinduer, opfordre vi til at montagen ligeledes foretages af Klarvinduer. Såfremt elementerne monteres af en ekstern tømrer eller af kunden selv, tager Klarvinduer ligeledes intet ansvar for eventuelle uoverensstemmelser imellem opmålingen og montagen.
4 Træk op til 12.200 kr. fra i håndværkerfradrag
I 2019 gælder der et håndværkerfradrag på 12.200 kr pr. person (over 18) pr. år, som du kan trække fra ydelser, som afmontering og montering af vinduer og døre. 

"DAGEN KOM, NY DØR OG VIGTIGST AF ALT HJÆLP!"

Skærmbillede 2019-09-20 kl. 11.58.52.png

Allan med bloggen fartilfirepiger har skrevet disse venlige ord om vores KLAR Service.
Den sejeste tømrer (Ole) kom og satte døren op, og det jeg især var vild med var tilgangen til opgaven, som udelukkende var løsningsorienteret. Han havde forestillet sig en type isolering og afslutning omkring døren, og ændrede efterfølgende mening til en finish der gav mere mening, og gennemgik mulighederne med os.
"Af en veninden blev jeg henvist til Klar Vinduer, som netop havde lanceret deres KLAR SERVICE pakke, hvor der kom en tømrer med ud for at tage den gamle dør ned og montere den nye dør efterfølgende. MEGA WINWIN for en ikke handyman som mig. Derudover var valgmulighederne i udseende på døren absolut vigtig for os. På hjemmesiden kan man designe sin egen dør fuldstændig, OG vælge forskellige farver udendørs og indendørs. OPTUR! vi valgte en sort dør, som så er hvid indvendig. Vi kan godt lide den sort dør på facaden (som på sigt bliver hvid igen), og har fundet de fineste udendørslamper som passer til døren ydermere. Dog ønskede vi ikke den sorte inderside i vores minimale gang. Jeg er vild med forskelligheden at det gør ved døren udenfor og indenfor. Originalt ville jeg gerne have en grøn dør (men det var hustruen ikke heeeeelt med på høhø) dog er jeg VILD med vores sorte med det smukke messinghåndtag.

Den sejeste tømrer (Ole) kom og satte døren op, og det jeg især var vild med var tilgangen til opgaven, som udelukkende var løsningsorienteret. Han havde forestillet sig en type isolering og afslutning omkring døren, og ændrede efterfølgende mening til en finish der gav mere mening, og gennemgik mulighederne med os. Jeg synes det var mega fedt at komme med en kop kaffe og nørde (altså det jeg kunne nørde om haha) og gennemgå processen med Ole. Han var simpelthen så hyggelig og sjov. Der var en proffesionalisme hos Ole, som stadig var hyggelig og på ingen måde arrogant eller hård."


Montering og opmåling i topklasse!
Skærmbillede 2019-07-12 kl. 16.33.19.png

Det er ikke alle, der føler sig trygge ved opmåling og montering af vinduer og døre. Det er meget vigtigt, at målene er præcise, og at vinduer og døre passer perfekt ind i din bolig. Hos Klarvinduer tilpasser vi altid processen i udskiftning af vinduer til vores kunders behov - uanset om du ønsker professionel montering eller selv er ivrig efter at gå i gang med nye, lækre materialer.

Ønsker du hjælp til processen med montering af vinduer og en pris herpå, hjælper vi dig gerne i alle led fra opmåling til montering. Blot fordi du ikke selv vil montere, skal du selvfølgelig ikke snydes for at få vores flotte vinduer og døre installeret i dit hjem. Få mere viden om pris og vinduer inkl. montering hos Klarvinduer herunder. 

Hvad koster det af få monteret vinduer? 

Eksempel 1

4 dannebrogsvinduer 2 fag 4 ruder 100x150 cm

1 Facadedør 1 fyldning 1 rude 90x210 cm

4 sidehængte vinduer 2 fag 2 ruder 100x150 cm 

Vejledende montagepris for denne opgave: 19.008 kr. 

Ink. fjernelse af affald

Eksempel 2

3 topstyrede vinduer 1 fag 1 rude 150x100 cm

Vejledende montagepris for denne opgave: 4.609 kr. 

Ink. fjernelse af affald

Vil du vide mere om professionel montering af vinduer og pris? 

Vores opmåling har en fast pris og ved monteringsopgaver, der varierer meget fra sag til sag, kan du benytte vores bestillingsmodul, hvor du indtaster information og vedhæfter billeder for at få et hurtigt og præcist tilbud. Det smarte ved Klarvinduers bestillingsmodul, er at alt information vedrørende dit renoveringsprojekt med dine nye vinduer og døre er samlet ét sted. Du behøver desuden ikke være hjemme til det første besøg af håndværkeren, der skal vurderer monteringssagen, og derfor har vi også mulighed for at give dig et tilbud, der skærer første besøg og sælgere fra i prisen. Du sparer altså tid og penge ved at bestille vinduer, døre, opmåling og montering fra Klarvinduer. Længe leve teknologien! 

Da vi ønsker at give dig det bedste tilbud til dine individuelle behov, vil vi gerne sende dig en pålidelig og dygtig håndværker, som i første omgang opmåler dine vinduer og kan hjælpe dig med selve montering og udskiftning af dine vinduer, hvis du ønsker dette. På den måde er du helt sikker på, at dine vinduer bliver installeret korrekt. Via vores rådgivning og nedenstående prisliste kan du blive klogere på
hvad det koster at få monteret vinduer. Kontakt os via formularen eller ring til vores kundeservice for at høre nærmere. Vælg selv om du ønsker hjælp til hele processen eller udelukkende til montering eller opmåling. 

Ligesom med vores vinduer og døre, kan du altid forvente kvalitet og god service, både når det kommer til levering af produkter, opmåling og montering. Montering af vinduer og efterfølgende pris afgøres selvfølgelig af dine individuelle mål og valg af materiale og typer. Hos Klarvinduer vil vi gerne gøre drømmene mulige for alle. Derfor arbejder vi hver dag for at holde priserne på kvalitet og godt håndværk nede på et rimeligt og konkurrencedygtigt niveau. Det gør vi blandt andet ved hjælp af vores gode netværk og samarbejdspartnere i branchen. For Klarvinduer er vores pålidelige servicepartnere vigtige - og deres fagfolk kan hjælpe dig med at montere dine nye vinduer og døre, baseret på de senest opdaterede retningslinjer på markedet.

Pris Overblik

Vores priser er konkurrencedygtige og vi samarbejder kun med de bedste af de bedste. 

Pris på opmåling: Gratis 

Pris på montering: Kontakt os for et godt tilbud