Et frisk pust fra det hektiske liv i Stockholm

Alexandra Bring

Besøg Alexandra og hendes familie i deres sommerhusidyl på deres landejendom.

Se video (1:58 min)

Alexandra Brings sommerhus idyl: Et frisk pust fra det hektiske liv i Stockholm

Tag på en rejse til Alexandra Brings sommerhus, hvor hverdagen går fra Stockholms hektiske puls til en fredfyldt oase af natur og ro. Her, 120 kilometer uden for byen, har Alexandra og hendes familie skabt et hjem, hvor børnene kan lege frit, og naturen bliver deres legeplads.

I en verden, hvor alt går hurtigt, og bylivet er fuld af fart, har Alexandra Bring valgt en anden vej. Efter mange års søgen fandt hun sin families drømmehus, hvor de har fundet fred og ro og en mere enkel livsstil. Bilerne er erstattet af cykler og skoven bliver børnenes legeplads. Det er historien om at flytte fra et hektisk byliv til de fredelige omgivelser på det svenske landsted.

Den virkelige forandring i sommerhuset ligger i detaljerne. Med nye vinduer og døre fra Klar har huset gennemgået en forvandling, der ikke kun forbedrer funktionaliteten, men også bevarer husets oprindelige æstetik og stil. Der er et tydeligt præg at produkter i høj kvalitet og dansk design, der er brugt til at skabe forvandlingen af Alexandra Brings hjem.

Alexandra har renoveret sit sommerhus med 9 vinduer og 4 døre, som har det til fælles, at de er hvide på begge sider og har gennemgående sprosser. Nedenfor kan du se de forskellige typer, og hvordan de supplerer den traditionelle svenske villa.

Alexandra Brings nye dør fra Klar

En dør med fyldninger for et traditionelt look

Ud over hovedhuset og laden er der et anneks på ejendommen, hvor familiens gæster kan overnatte. Her valgte Alexandra en hoveddør 3 fyldninger 4 ruder og placerede den sammen med den oprindelige indgang til bygningen.

"Vi besluttede os for at renovere, fordi der var nogle ting, der ikke var helt i overensstemmelse med resten af huset," siger Alexandra i videoen.

Døren giver bygningen et moderne look, samtidig med at den bevarer det traditionelle. Desuden lader glaspanelet i toppen ekstra lys slippe ind.

Alexandra Brings nye vinduer fra Klar

Et stort vindue giver ekstra hygge

I hovedhuset er der masser af muligheder for at kigge ud og opleve den smukke udsigt og maksimere mængden af naturligt lys. For at få mest muligt ud af udsigten har Alexandra valgt et bondehusvindue 2 fag 24 ruder, som vender ud mod poolen, haven og skoven, så familien får den bedste udsigt når de nyder tiden i deres feriehus.

Alexandra Brings nye dør fra Klar

En dobbeltdør giver direkte adgang til naturen

I den samme del af huset, hvor det store bondehusvindue er placeret, har Alexandra valgt en dobbelt facadedør med 4 fyldninger og 12 ruder og placeret et fastkarm vindue på hver side af døren for at maksimere udsigten og lyset.

Døren giver familiens yngste medlemmer direkte adgang til terrassen og det store græsareal, der forbinder ejendommen med skoven overfor. "Jeg plejer at lægge vores lille baby i barnevognen, og så er der altid andre døre, som børnene kan gå ud ad, så de ikke vækker hende," siger Alexandra.


Play video icon

Besøg Alexandras sommerparadis

Se videoen og find ud af, hvordan Alexandra og hendes familie lever et harmonisk og frit liv på landet i Sverige, og hvordan de har skabt deres drømmested med vinduer og døre fra Klar.

Alexandra Bring og hendes datter

En hverdag fuld af fantasi og leg

For Alexandra Bring og hendes familie har forvandlingen af sommerhuset ikke kun handlet om udseende, men om at skabe et sted, hvor familien kan blomstre. "Det er bare at åbne døren og lade børnene løbe frit. De har det rigtig sjovt her!" siger Alexandra.

Børnene har et fristed, hvor deres fantasi kan blomstre, og hvor hver dag er fyldt med leg og eventyr. Det er en historie om at genfinde glæden ved de enkle ting og lade naturen blive en forlængelse af hjemmet.

Blev du inspireret?

På vores hjemmeside finder du præcis de vinduer og døre, du har brug for til dit projekt. Start dit renoveringsprojekt med at måle op, læs hvordan du måler op her.