Tophængt vindue

Et tophængt vindue betjenes med udskyderstang og er mere simpelt end det topstyrede vindue. Konstruktionen sikrer mod vind og vejr og laves efter dine mål. Vi tilbyder et bredt sortiment af billige tophængte vinduer i godt dansk design. Vinduestypen er især brugt til kælderen, hvor der ønskes en billigere løsning end det topstyrede vindue. Vinduerne fås i træ med beskyttende alu, så du er garanteret det mest robuste produkt. Køb dine nye tophængte vinduer online til en skarp pris.

Hvorfor tophængte vinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du tophængte vinduer ud over det sædvanlige. Vi stiller mere end 50 års brancheerfaring til rådighed og hjælper dig med alt fra inspiration og opmåling til bestilling og montering. Hvis du er på udkig efter nye tophængte vinduer, får du her fire gode grunde til at vælge Klarvinduer:

Hurtig levering af dine nye vinduer og døre!

Vi brænder for at give dig den bedste service

10 års garanti på alle vores produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Bestil i dag

Op til 40% Web-Rabat

Hurtig levering

Direkte fra egen fabrik

Åbent mellem 10.00 - 15.00 lørdag og søndag

Åbent mellem 10.00 - 15.00 lørdag og søndag

78 768 883