Kip-vinduer

1 fag 3 ruder, indadgående

Hos Klar går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores kip-vinduer med 1 fag og 3 ruder med indadgående åbning - tværtimod! Og det bedste af det hele? De er stadig en af markedets billigste og mest alsidige vinduestyper!

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK1T-3H

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Vores vinduer åbner ved at vippe indad, hvilket gør dem utroligt praktiske og kan holde regn, sne og alt andet ude af dit hjem. Og det er ikke alt! Du kan også få dem i træ og træ/alu, hvor sidstnævnte kommer med intet mindre end 12 års garanti.

Men det er ikke alt - kip-vinduer har mange andre fordele, der gør dem til favoritter som pladsbesparende vinduer, der kan åbnes selv i små rum. De er også sikkert fastgjort i åben position, hvor størst åbning er foroven på vinduet, hvilket gør det umuligt for børn eller voksne at falde ud ved et uheld. Og med kipvinduer kan du stadig have ting på vindueskarmen uden at skulle bekymre dig om at skulle flytte det for at åbne vinduet. Det er især praktisk i garager og kældre, hvor pladsen kan være trang.

Og hvor andre vinduestyper kan være en invitation til indbrudstyve, er kip-vinduer en helt anden sag. I åben position kan de stadig holde ubudne gæster ude, da de er svære at komme igennem uden først at skulle bryde vinduet. Så hvis du glemmer at lukke vinduet om natten, kan du stadig slappe af i vished om, at kip-vinduer er sikre og holder ubudne gæster ude. Hos Klar er vi stolte af at tilbyde vores kunder de bedste vinduer, der ikke kun er holdbare og praktiske, men også billige og sikre.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti