Dreje/kip vinduer

2 fag 12 ruder, indadgående

Er det tid til nyt vindue? Så er vores dreje-kip vinduer med 2 fag og 12 ruder det perfekte valg til dit hjem! Med disse vinduer får du en unik funktion, hvor du kan åbne dem på to forskellige måder - dreje eller kip!

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK2-12HV

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Har du brug for frisk luft, kan du åbne vinduet øverst, så det kan kippes indad. Vil du have fuld åbning eller gøre det nemmere at rengøre vinduet, åbner du det i dreje-funktionen - det er nemt og effektivt takket være vinduesfittings placeret på den ene side af rammen.

Vi tilbyder vinduer i både træ og træ/alu med hele 12 års garanti på sidstnævnte, så du kan være sikker på, at dit nye vindue vil fungere problemfrit i mange år fremover. Og bedst af alt - vores Dreje-kip vinduer er en af markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Kontakt os i dag for mere information - vi er stolte af at tilbyde den bedste service og kvalitet, når det kommer til vinduer. Vælg vores Dreje-kip vinduer og få et vindue, der både er praktisk, smukt og funktionelt!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti