Dreje/kip vinduer

1 fag 3 ruder, indadgående

Tag ja-hatten på og opdag vores fantastiske alternativ til dit gamle vindue - vores dreje-kip vinduer! Med flere muligheder for åbning kan du roligt åbne for frisk luft på din egen måde. Med en specifikation på 1 fag og 3 ruder, der kan åbnes indad, er vores vinduer både alsidige og fleksible

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK1-3H

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Vores dreje-kip vinduer kan åbnes både som et kip-vindue, hvor vinduets ramme bevæger sig indad i toppen, og som et helt normalt vindue, hvor rammen kan åbnes ved at dreje den sidelæns - alt efter din præference.

Denne elegante vinduestype er tilgængelig i både træ og træ/alu, og med 12 års garanti på træ/alu, kan du have ro i sindet i mange år fremover. Og hvad med prisen? Vores dreje-kip vinduer er en af markedets billigste, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med dreje-kip vinduerne er det let at få mere luftgennemstrømning ind i dit hjem og samtidig få en enkel måde at rengøre på. Giv dit hjem et frisk pust med vores dreje-kip vinduer - kontakt vores eksperter, og få professionel vejledning i forhold til dine behov.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti