Dreje/kip-vinduer med redningsåbning

2 fag 6 ruder, indadgående

Vores elegante vindue har 2 fag og hele 6 ruder - og når det er åbent, giver de den bredest mulige åbning, så du nemt kan komme ud i tilfælde af en nødsituation. Men vores vinduer kan også meget mere end det! Hvis du står overfor at skulle transportere tunge eller store genstande ind i dit hjem, så vil vores dreje/kip-vindue med den bevægelige midterstolpe være din nye bedste ven.

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK2ST-6H

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Er du på udkig efter et vindue, der kan åbnes bredt og give dig en sikker nødudgang i tilfælde af brand? Så er vores dreje/kip-vinduer med redningsåbning helt oplagt for dig! Vores fantastiske vinduer fås i både træ og træ/alu, og med en imponerende garanti på hele 12 år (hvis du vælger træ/alu), får du virkelig valuta for pengene.Med dette vindue kan du se frem til masser af plads, selv hvis du har en lille indgangsdør eller smalle trapper. Og selvom vores vinduer er en af de billigste på markedet, så skal du ikke være nervøs for at gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod, vores vinduer er kendt for at levere enestående holdbarhed og ydeevne, hver eneste gang.

Du vil med garanti opleve en smuk udsigt og en behagelig brise med vores dreje/kip-vinduer med bevægelige midterstolper. Alt i alt er dette et vindue, som vil give dig masser af glæde og samtidig beskytte dig og din familie i nødsituationer. Så tøv ikke og gør dig klar til at opgradere dit hjem med vores fantastiske vinduer i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti