Tillykke til den heldige vinder vist på videoen! Du vil blive kontaktet via mail, så kan vi aftale nærmere vedrørende din gratis montering. 

Tip: Glem ikke at bestille solbeskyttende glas inden tirsdag d. 30. kl. 23:55

Læs mere om solbeskyttende glas her →

Glas med karakter - 5 sjove reklamer  

Se de andre reklamer fra 2009 nederst på siden. 

Vi bruger glas fra Saint-Gobain, der er de største og mest erfarne indenfor glas produktion. For 9 år siden lavede virksomheden en lettere underholdende reklameserie for at promovere solbeskyttende glas, som de selvfølgelig har produktudviklet siden hen. Glasset ser meget anderledes ud i dag!

På videoerne kan du se, at man nærmest ikke kan se igennem glasset, hvilket er meget ærgerligt, fordi vinduer helst skal give så meget lys som overhovedet muligt. LT-værdien eller lystransmittans værdien viser netop dette, hvor en LT-værdi på 100% betyder at alt lyset trænger igennem glasset. I nogle tilfælde kan det derfor være smart at kombinere forskellige glastyper i dit hjem, så du for eksempel kan bruge solbeskyttende glas mod syd i dit sommerhus og klart glas mod nord. Der er mange muligheder, og det er op til dig at vurdere, hvad du vægter tungest, men nu har du i hvert fald muligheden for at få solglas med i købet til 0 kr. 

Se priser på vinduer →

LT-værdi for Basic Lavenergi 2 lags m. solbeskyttende glas: 70%

LT-værdi for Basic Lavenergi 2 lags m. klart glas: 82%

LT-værdi for Premium Energi+ 3 lags m. solbeskyttende glas: 64%

LT-værdi for Premium Energi+ 3 lags m. klart glas: 74%

Selvom glasset ser meget anderledes i dag, så er budskabet i reklamen det samme: Bliver det for varmt så køl af bag solbeskyttende glas.  

Læs mere om solbeskyttende glas her →