job1.JPG

Hvis du er en fantastisk SALG-OG KUNDEREPRÆSENTANT og du ved at det kun er hos et start-up firma, hvor man kan få en vild læringskurve samtidig med at være en del af et dynamisk team, så læs videre!

HVEM VI LEDER EFTER:

En teamplayer.  En løsnings- og tidsorienteret troldmand/kvinde: du føler dig tryg ved at multitaske, prioritere og administrere tid på den mest effektive måde. En ambitiøs "lead closer", som er dedikeret til at levere personlig service med wow-effekt for vores kunder. En person som er nysgerrig om det ukendte og villig til at kaste sig ud i vindues og dør verndenen. En person som leverer resultater og ikke er bange for de lidt længere arbejdsdage, som kan ske engang i mellem. En person som er modig og ydmyg og ved at arbejde skal være sjovt!

MUST-HAVES:

  • Universitetsuddannelse/HF e.l
  • Flydende på dansk og dygtig på engelsk både mundtligt og skriftligt
  • Ikke bange for teknologi: vi bruger forskellige softwareprogrammer og platforme, som gør vores arbejdsdage lettere
  • En brændende passion for at udvikle internt salg og kundekontakt til "the next level"
  • Erfaring med salg er et plus

VORES FORVENTINGER:

Du står forrest for at give vores potentielle kunder det sidste nøk til at virklighedsgøre deres drømme med os. Vi vil ændre industrien fra at "se og føle" produkter til at "læse og høre" om det fra professionelle og det er her hvor du kommer ind i billedet. Du skal forklare og demonstrere viden om indholdet af vores produkter og services via telefon, chat og mail på daglig basis. Målet er at lukke salgssager og opnå salgsmål samtidigt med at indsamle værdifulde data. Vi forventer at du tager dig ekstra godt af de kunder, som ikke er helt tilfredse med deres rejse med Klarvinduer.

VORES RÅD:

Lad være med at ignorere denne mulighed. Vi er ikke i tvivl om at du allerede er tilfreds, men fortjener du ikke at være glad i dit arbejdsliv? I værste fald bliver du en del af vores ambitiøse hold, men finder ud af at det ikke er det rigitge fit for dig. Vi har høje krav og det bør du også have! Vær ikke bange for ændringer i livet. Lad være med at tænke på din nuværende arbejdsgiver. Nogle gange må man bare videre i livet og det opfordrer vi til!

LAD OS KOMME IGANG!

Fortæl om hvordan du ser dig selv i vores team plus et CV til [email protected] senest d. 23/12/2019.

Mai-Liis er vores "people's person", så ring til hende hvis du er i tvivl om noget: + 37250 71 949

HOVEDKONTOR: COPENHAGEN, VESTERBROGADE 26

HVEM ER VI? Læs mere her: https://klarvinduer.dk/om-klarvinduer