Udestue vinduer fastkarm2 fag 6 ruder med post

Indtast dine karmmål
75 x 110 cm
Indtast dine karmmål

iOpmåling vinduer & døre

Breddecm

Vælg elementmål fra 75 - 200 cm

Højdecm

Vælg elementmål fra 110 - 230 cm

eller

Forhåndsbestemt

Det sikre valg til renoveringsopgaver, hvor du får et billigt men tidsvarende træprodukt.

Det sikre valg, hvis du ønsker at minimere varmeudgifterne samt vedligeholdelsen.

Det sikre valg, hvis du ønsker at minimere udefrakommende støjgener.

Glas
Basic Lavenergi
Detailid3 05.jpg
Basic Lavenergi
Basic Lavenergi 2 lags glas består af to glasruder og et hulrum med med en “varm” afstandsprofil af gummi. Glassets tykkelse er på 3-6 mm alt efter hvilken type glas du vælger, og hulrummet er 20 mm. Samlet giver dette en tykkelse på 26-32 mm og en lav u-værdi på 1,1, der er ensbetydende med god isolering og potentielle besparelser på din varmeregn
Se mere
Valgt
Detailid3 08.jpg

Bedste valg!

Premium Energi+
Premium Energi+ 3 lags glas består af tre glasruder og to hulrum med “varme” afstandsprofiler af gummi. Tykkelsen på glasset varierer mellem 3-6 mm og hulrummene er hver især 18 mm. Samlet giver dette en tykkelse på 48 mm for klart glas og lav u-værdi på 0,7, der er ensbetydende med rigtig god isolering og store potentielle besparelser på din varme
Se mere
Glas
Antallet af glaslag bestemmer, hvor godt glasset isolerer og holder på varmen. Jo flere lag, dets mere sparer du på varmeregningen.
Materialer
Fyrretræ
3layer_wood.jpg
Fyrretræ
Træ Alle vore elementer er produceret af FSC certificeret, langsomt voksende fyrretræ. Ikke al slags træ er ideelt til de danske vejrforhold. Certificeret langsomt voksende fyrretræ har årringe med maksimalt 4 mm og med en stor andel af kernetræ. Vi anvender kun træ fra de bedste producenter og udvælger hver enkel del meget nøje, ved brug af en spe
Se mere
Valgt
3layer_alu.jpg

Bedste valg!

Træ + Aluminium
Træ + Aluminium Det bedste fra to verdener. Den indvendige del af elementet, er lavet af langsomt voksende fyrretræ, mens den udvendige del består af en pulverlakeret aluminiumsramme, hvilket gør det særdeles vejrbestandigt og stort set vedligeholdelsesfri. Træ/alu er en elegant og langtidsholdbar løsning – mindre vedligehold, mindre omkostninger o
Se mere
Materialer
Første klasses kvalitet har vores højeste prioritet. Uanset, om du vælger rent træ eller træ/alu, er det baseret på langsomt voksende fyrretræ af absolut bedste kvalitet, tilpasset det danske klima.
Indvendig farve
Ren Hvid
Ren Hvid
(9010)
Valgt
OxidRød
(3009)
KromGrøn
(6020)
AntrasitGrå
(7016)
LyseGrå
(7035)
MahogniBrun
(8016)
DybSort
(9005)
Indvendig farve
Det er nu, du skal være kreativ. Vi tilbyder nemlig hele 9 forskellige standardfarver. Sæt dem sammen helt som du ønsker – én farve til den indvendige side og en anden til den udvendige side.
Udvendig farve
Ren Hvid
Ren Hvid
(9010)
Valgt
OxidRød
(3009)
KromGrøn
(6020)
AntrasitGrå
(7016)
LyseGrå
(7035)
MahogniBrun
(8016)
DybSort
(9005)
Udvendig farve
Det er nu, du skal være kreativ. Vi tilbyder nemlig hele 9 forskellige standardfarver. Sæt dem sammen helt som du ønsker – én farve til den indvendige side og en anden til den udvendige side.
Glas typer
Klart glas
klaas plain 1920x1080.jpg
Klart glas
i Klart glasDet mest anvendte glas til de fleste formål. Det perfekte glas, til den perfekte udsigt. Alle vore glas er naturligvis super lav-energi og leveres som standard med varmkant. Det er godt både for miljøet og for din pengepung.
Valgt
Solafskærmende.jpg
Solbeskyttende glas
i Solbeskyttende glasSolbeskyttende - og energibesparende glas har en fremragende varmeblokering. Glasset er et godt valg for at skabe et behageligt indeklima og reducere temperaturen indendørs til 5 grader set i forhold til klarglas. Endvidere reduceres omkostningerne ved at afkøle rummet om sommeren. Solbeskyttende glas har samme synlighed som klart glas.
Lydglas.jpg
Lydglas
i LydglasLydisoleret glas er det perfekte valg til områder med et højt støjniveau. Glasset hjælper med at skabe et roligt indendørs miljø, der giver større komfort og trivsel, bedre søvnkvalitet, og sænket stressniveau.
Sikkerhedsglas.jpg
Sikkerhedsglas
i SikkerhedsglasVores sikkerhedsglas er 4x stærkere end almindeligt glas, hvilket beskytter dig og din familie mod potentielle skader forårsaget af brudt glas. Specielt i døre, terrassedøre eller større glaspartier, er det værd at overveje brugen af sikkerhedsglas. Skulle uheldet ske, bliver glasset siddende på foliet så, skaderne forhindres.
Kura 4 mm.jpg
Kura
i KuraKura er ligeledes et ornamenteret råglas og kendetegnet ved de lodrette linjer og den ruflede overflade.
Ornament 4 mm.jpg
Ornament
i OrnamentOrnament er den mest anvendte råglas og er netop kendetegnet ved den rå og ruflede overflade.
Väikesed osad 21.jpg
Satinovo
i SatinovoSatinovo er den mere moderne type råglas, med en mere blød og silkeagtig overflade. Dette elegante udtryk passer perfekt til nyere bygninger.
Parsol grey 4 mm.jpg
Antisol Grey
i Antisol GreySpecielt på syd-vendte facader, bliver det mere og mere moderne at anvende solglas. Det er et lidt mørkere glas at se igennem, men det bremser det stærke sollys og giver et bedre indeklima. Antisol Grey er et solglas, med en mere grålig overflade.
Glas typer
Fra vort store udvalg af forskellige glastyper, kan du vælge det rigtige glas til det rigtige formål.
Profiler
Softline
softline.jpg
Softline
Blødere og rundere kanter, giver et elegant og moderne udtryk.
Valgt
Detailid3 01.jpg
Classic
Det klassiske profil, også kendt som “bondehusprofilet”, er kendt for både sine skarpere kanter og kehlede hjørner.
Profiler
Et vindues eller en dørs udseende afhænger rigtig meget af karmprofilet. Du kan vælge mellem den moderne Softline, eller den helt klassiske stil. Det er din vision og dit valg. Bemærk venligst, at sprosserne bliver den samme som den valgte profiltype.
Udfræsning for not
Uden not
Ilma jooneta.jpg
Uden not
Elementet leveres helt uden noter indvendigt, så har du mulighed for enten selv at fræse noter tilpasset eksisterende lysninger eller montere vinduet/døren og blot afslutte med en fuge indvendigt.
Valgt
Udfræsning for not - sider og top.jpeg
Side og top not
Elementet leveres med 10x10 mm not begge sider og i overkarmen, heri kan du montere lysninger så du får en elegant afslutning af din vindues eller dør montering.
Udfræsning for not
Notudfræsningen er et 10 mm spor på indersiden af karmen, som på en enkelt måde giver mulighed for at lave vindueslysninger og bundstykke. En flot overgang mellem karm og væg. Bemærk: der kan ikke laves not på indadgående døre.
Bundstykker
Hårdttræ
mahogni.jpg
Hårdttræ
Vær opmærksom på at vores mahogni bundstykke er 44 mm.
Valgt
Bundstykker
Bundstykket sikrer dit nye element mod vind, vejr og kulde. Vi tilbyder både bundstykker af hårdttræ og komposit/alu. Ved facadedøre skal du blandt andet være opmærksom på reglerne for niveaufri adgang.

VAREINFO

Varenummer: KE2-6M

Materialer: Knastfrit langsomtvoksende nordisk kernetræ
Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3
Ramme: 57 x 60 mm
Karm: 44 x 115 mm
Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO)
Forboret monteringshuller: Nej
Aluglaslister hele vejen rundt om glasset

Glas: Ug – værdi 1,1 W/m2 K

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437
Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25
Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot

Egen produktion efter mål
CE – mærket: Ja
Garanti: 10 år

Konstruktionstegninger

Levering
Standard:Uge 25
Pris
3.005,43 kr
Rabat
-40% (-1.202,17 kr)
Din pris
1.803,26 kr

Tilføj flere produkter!

1
Det siger kunderne om os
Hos Klarvinduer er visionen Klar – vi er til for vore kunder!

De fleste mennesker oplever måske kun én eller to gange at skulle investere i nye vinduer og døre, så det er oftest en stor beslutning der skal tages. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – med gode råd, vejledning, information og generelt bare med svar på alle de spørgsmål du må have. Og tøv endelig ikke med at kontakte os – alle spørgsmål er relevante og vi tager dem alle meget seriøst.

40% RABAT

Slå til nu!

Hurtig & fleksibel levering

Fra kun 4 uger

Ring til os

Ring til os

78 768 883