Lige nu kan du spare 40% på alle døre og vinduer, og du kan tilmed få gratis solbeskyttende glas med i købet. Vi har også skåret ned på priserne på alle træ/alu produkter, der kræver minimal vedligeholdelse og giver større rudeareal. Så får du mere tid til at nyde den danske sommer, uden at skulle male vinduer, og bliver det for varmt udenfor, så kan du køle af bag solbeskyttende glas til 0 kr

1Langsomt voksende nordisk kernetræ
Kvaliteten af træet er noget af det vigtigste, og du bør kun købe vinduer og døre fra producenter, der bruger kernetræ fra langsomt-voksende fyrretræ, da dette mindsker afstanden mellem årringene og øger kerneandelen. Vores træ må maximum have en afstand mellem årringene på 4 mm og minimum en vægt på 480 kg/1m3. 
2Tykkere glas end de fleste 
Et tykt vindue giver bedre isolering for varme og lyd, og vores er lidt tykkere end gennemsnittet. På den fede måde! 
3Unikt malerarbejde 
Malingen på dine vinduer og døre er afgørende for den visuelle effekt. Malingen skal gerne være glat og malet flere gange. Teknologi er i Klarvinduers DNA, og ingen maler mere perfekt end vores robotter! Endnu engang sætter Klarvinduer dagsordenen på markedet. 
4De bedste leverandører 
Alle vores produkter er lavet i dansk design og vores hængsler og låse kommer fra danske virksomheder. Vores hængsler er fra IPA og låse fra ASSA ABLOY (RUKO). Traditioner, erfaring og kvalitet går hånd i hånd. 
5Aluglaslister hele vejen rundt om glasset
Uanset om du vælger træ eller træ/alu, så får du aluminiums-glaslister hele vejen rundt om glasset for ekstra beskyttelse og holdbarhed. På alle vores produkter!

Bestil her: vinduer & døre