klarvinduer june landing 686x400.png

Sommeren er endelig over os – og Klarvinduer har fået SOLSTIK. Dette betyder, at du i August måned får 35% på ALLE produkter.*

Skal du også bruge sommerferien på renoverings – eller istandsættelsesprojekter? Vi har med vores nye konfigurator gjort det nemt og hurtigt for dig, at bestille dine nye vinduer og/eller døre.

1Klarvinduer har fået SOLSTIK
Sommeren er endelig over os og Klarvinduer er blevet ramt af solstik. Det betyder at vi forkæler vores kunder endnu mere end vi plejer – og tilbyder lige nu CRAZY rabatter! Slå til netop nu og få 35% i rabat.
2Store besparelser!
Du får 35% rabat på din næste ordre! Så hvorfor vente? Skal sommeren bruges på renovering af diverse projekter, så kan vi måske friste med nye vinduer? Eller en ny og lækker udestue? Mulighederne er mange, men én ting er sikkert du får lige nu STORE BESPARELSER!
3HURTIG levering!
Har du heller ikke lyst til at vente i månedsvis på dine nye vinduer og døre? Vi hader også at spilde tiden, og det gælder naturligvis også din dyrebare tid. Derfor leverer vi dine nye vinduer og/eller døre på blot 3-4 uger! Leveringsprisen er desuden på beskedne 375 kr., hvorimod du får GRATIS LEVERING, hvis du bestiller for min. 10.000 kr.

**Gælder t.o.m. d. 16.08.18

Vi gør alt hvad vi kan for at give dig en god købsoplevelse og er stolte af at have opnået en Trustpilot score på 8.6/10. Ved at trykke på linket neden for kan du blive klogere på hvad vores kunder synes om at handle med os: https://klarvinduer.dk/referencer