Fordele_gif1.gif

Bestil her: vinduer & døre 

Danmark har for alvor nået sine højeste varmegrader, der har ført til både tørke og hedebølge. De fleste danske hjem er derfor også under massivt pres grundet varmen, der breder sig indendørs. Varmen og det dårlige indeklima skyldes i mange tilfælde dårlige vinduesløsninger!  

Det første mange gør, når de træder ind ad døren derhjemme er straks at åbne alle vinduer og døre, Men dette er ikke altid den bedste løsning. I stedet bør du holde vinduer og dørene lukket under solens frembrud og kun åbne, når det er køligt. Det rigtige glas (f.eks. med solfilm) i vinduerne kan ydermere bidrage til mindre varme i hjemmet.. 

Saint-Gobain er en af de ældste og mest anerkendte leverandører inden for glas i verden. Vi har indgået et samarbejde med dem, hvilketgør det mere attraktivt for dig at vælge bæredygtige kvalitetsglas til dine vinduer og døre. Saint-Gobain anbefaler deres solbeskyttende glas, der bruges til at holde huset mere køligt og forbedre indeklimaet. Ved at benytte denne type glas forhindres varmeindtrængen uden at gøre brug af klimabelastende aircondition eller persienner.