solbeskinnede-ferierpriser.jpg

Sommerens lange solbeskinnede dage giver alting et løft – undtagen vores priser! I øjeblikket får du særligt skarpe priser på alle vores døre og vinduer, med op til 25% rabat. Hvor længe tør du vente med at bestille?

Står charterferien for døren, kan du med ro i sindet overlade monteringsarbejdet til vores professionelle partnere. Så kan du i stedet nyde de afslappende dage i solen, og komme tilbage til et toptunet hjem.

Der er mange gode grunde til at investere i nye vinduer og døre, og mangler du inspiration, er vi blot en chat, en e-mail eller et telefonopkald væk.

Læs mere om vores forrygende sommerkampagne lige her:

1Stærke sommerpriser
Lige nu får du op til 25% rabat på vores brede sortiment af vinduer og døre i højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med komponenterne, så hvis du er på udkig efter mest muligt value for money, må du ikke snyde dig selv for at gøre et kup på Klarvinduer.dk.
2Humøret er i top, leveringstiden er i bund
Med sommerens varme og mange solskinstimer er det svært at lade være med at trække på smilebåndet. Humøret får et nøk opad i denne tid, men vores leveringstid er fortsat helt i bund – kun 4 uger! Vi tror på, at kortere ventetid = færre bekymringer. 
3Gratis levering v. køb over 10.000 kr.
Hos os får du masser af vinduer og døre for pengene, og afgiver du en ordre på 10.000,- eller mere, får du tilmed gratis levering. Direkte fra fabrikken til din bolig. – Nemmere bliver det næppe. Bestil i dag og få hurtigt klar besked om, hvornår du kan forvente at modtage dine nye vinduer og/eller døre.

Klarvinduer giver dig priser med solgaranti. Ønsker du specialfremstillede døre og vinduer, der er tilpasset efter lige præcis dine ønsker og behov, er du desuden altid velkommen til at kontakte os.