landing.jpg

Lige nu har du en unik mulighed: få ekstra meget for pengene, slip for at betale for leveringen af dine nye vinduer og døre, og deltag i en helt særlig konkurrence. Alt hvad du skal gøre er at foretage en bestilling senest d. 30/9 – så kan du vinde en professionel tømrers kyndige assistance!

Præmien er altså 8 timers tømrerhjælp, så han/hun kan montere dine nye vinduer og døre, eller hvad du lige står og mangler hjælp til.  

September blev pludselig lidt sjovere, ik’?

1Op til 30% rabat
Du skal ikke snydes for priser, der hører til markedets bedste. Vi søger konsekvent at presse prisen, så du kan få nye vinduer og døre til en yderst overskuelig pris. Ved bestilling senest d. 30/9 får du derfor 30% rabat på dit køb, hvad enten du er på udkig efter bondehusvinduer eller en ny hoveddør.
2Ny konkurrence
Så er den her: vores mest spændende konkurrence til dato! Foretag et køb på Klarvinduer.dk senest d. 30/9 og vind 8 timers tømrerhjælp, fx til installering af dine nye vinduer og døre. Vi betaler en professionel håndværkers dagsløn, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde resultatet. NB: præmien inkluderer ikke omkostninger til eventuelle ekstra materialer el.l. Dette afregnes separat med håndværkeren.
3Levering? 3-4 uger!
Hvem kommer først når det kommer til levering af vinduer og døre? Klarvinduer er et rigtig godt bud! Vi har optimeret vores produktion, og kan derfor tilbyde dig en leveringstid på helt ned til 3 uger! Husk desuden, at du får gratis levering ved afgivelse af en ordre på min. 10.000 kr.

Trænger dine vinduer og/eller døre til at blive skiftet? Eller er du ved at bygge drømmeboligen, og mangler du de helt rigtige vinduer og døre til at fuldende projektet? Uanset din situation og dit projekt glæder vi os til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige elementer til dig!

Klarvinduer er glade for at kunne annoncere vinderen blandt de mange deltagere af vores konkurrence om at få gratis håndværkerhjælp af en tømrer for en dag: vinderen blev: Davy L. og han har fået direkte besked.