Mod på en sensommer-slutspurt?

landing.png

Juli- og til dels også august-vejret har været imod os, så vi håber, at du har mod på at fejre sensommeren med os. Forhåbentlig kommer solen snart til at skinne ligeså meget som vores blændende priser. Til og med d. 10/9 får du nemlig op til 35% rabat på dine nye vinduer og døre.

Gå efteråret i møde med rabatter der batter, og priser du vil sætte pris på. Hos Klarvinduer får du desuden, som noget nyt – gældende helt frem til d. 10. September – gratis levering ved bestilling på min. 5.000 kr.

Læs mere herunder, og afgiv din bestilling allerede i dag. Så kan din håndværker nå at få dig i kalenderen inden efteråret melder sit komme.

1Sol-udsalg
Vi fejrer sommerens sidste måned med en udsalgsslutspurt af de helt store. Gå efterårets ustadige vejr velforberedt i møde. – Tag del i udsalget mens det varer og inden regnen (endnu mere) kontinuerligt trommer mod ruden. Bestil senest d. 10/9 og få ekstra meget for pengene.
2Få -35%
Hvad siger du til at spare mere end en tredjedel? Ja, hos Klarvinduer forsøger vi altid at presse priserne, som var de citroner, og frem til d. 10. September giver vi derfor helt op til 35% rabat på alle vinduer og døre. Vælg dine favoritter og bestil med god samvittighed.
3Lyn-levering
Klar, parat, efterårsstart. Med Klarvinduer får du dine nye vinduer og/eller døre på blot 3-4 uger. Det kalder vi lyn-levering, og vi sætter en ære i at overholde leveringstidspunktet til punkt og prikke.

Hvorfor skal du vælge Klarvinduer? Forholdet mellem pris og kvalitet, samt nogle af markedets hurtigste leveringstider er 2 gode grunde. Her får du nogle flere fra en række af vores tilfredse kunder fra hele landet.

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

-40% lige nu!

Få 40% rabat på alle vinduer og døre

Ekstra rabat kupon til næste køb

Køb før 31/1: få -10% på dit næste køb

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883