Ekstern salgskonsulent – med byggeteknisk forståelse

salgskonsulent.png

Hos Klarvinduer går det stærkt. Meget stærkt! Vi producerer og sælger vinduer og døre af meget høj kvalitet, til særdeles konkurrencedygtige priser. Og dét i sig selv, er et stærkt salgsparameter, men for os er det blot et af mange.

 • Vi har skabt et helt unikt grundlag af værdier vi fuldt og fast tror på – og står inde for.
 • Vi er hudløst ærlige i alt hvad vi gør og siger!
 • Vi lægger ikke skjul på hvem vi er og så tilbyder vi lige lidt ekstra fra alle hylder, end de fleste af vore kolleger i branchen.

Men dét, der i virkeligheden gør os helt specielle, er menneskene bag det hele! For os, er fuld kundetilfredshed nemlig omdrejningspunktet – og alle i firmaet er drevet af en dyb passion og indlevelse i alt hvad vi foretager os til dagligt.

Hvem er du?

 • Du er en person – M/K – der allerede i dag har din daglige gang rundt hos på landets byggepladser.
 • Du er vellidt af dine kunder, fordi du er typen der bygger relationer, mere end du er typen der “bare“ vil lukke ordrer.
 • Du er rådgiveren, dine kunder lytter til, mere end du er sælgeren. Både blandt håndværkere og slutbrugere.
 • Du har opbygget et solidt tillidsforhold i dit netværk og er kendt for at være en person dine kunder kan stole på.
 • Du har sikkert en håndværksmæssig baggrund at trække på.

Hvorfor vælge Klarvinduer?

 • Med Klarvinduer i ryggen, får du ikke bare et firma der gør hvad de siger – og siger hvad de gør – men også en række helt nye og unikke værktøjer, der hjælper både dig og dine kunder til at finde løsninger.
 • Med Klarvinduer i ryggen, er du sikret, at du kan holde fuld fokus på videreudvikling af både eksisterende og nye relationer. Alt andet tager vi os af!
 • Med Klarvinduer i ryggen træder du ind i en ny kultur, der har gjort op med mange af de traditionelle og gammeldags måder at gøre tingene på.

Hvad så nu?

Kan du se dig selv som vores nye kollega og er du klar til at blive en del af fremtiden? Så skal du allerede i dag sende din ansøgning til kim.nielsen@klarvinduer.dk. Har du spørgsmål inden du sender din ansøgning, er du meget velkommen til at ringe og få en helt uformel snak med Kim Nielsen på telefon 22 525 049.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Om Klarvinduer

klarvinduer.png

Klarvinduer blev etableret med egen fabrik i Estland i 2014 og producerer udelukkende kvalitets vinduer og døre til det danske marked. I modsætning til andre producenter, når Klarvinduer sine kunder gennem en helt unik og prisbelønnet web-platform, der hjælper kunden med at spare både tid og penge, mens de køber nye vinduer og døre på nettet. Klarvinduer´s mission er at bevise, at alle er i stand til at købe vinduer og døre online. Vores brugervenlige købeproces hjælper kunden til at sammensætte sine elementer individuelt, så de passer helt perfekt til den enkeltes behov. Det er muligt, hvis vi yder professionel vejledning på det rigtige tidspunkt.

Septemberkonkurrence

-30% & vind 1 tømrer

3-4 ugers levering

0 kr. v. køb > 10.000

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883