Ramt af Amors rabat-pil?

landing-1.jpg

Klarvinduer ser rødt – på den Valentinske måde! Vi har valgt at dedikere februar måneden til kærligheden og det betyder, at du til og med 28/2 får ekstraordinært lave priser.

Fejr hinandens kærlighed ved at give jeres hjem fornyet liv. Nye vinduer og døre vil understrege, hvor meget jeres fælles base betyder: skab fx en romantisk stemning i hjemmet med smukke, klassiske bondehusvinduer.

Herunder kan du læse mere om, hvad det betyder for dig, at vi også hos Klarvinduer er blevet ramt af Amors pil:

1RØD februar
Rød er kærlighedens farve og for dig betyder det, at du til og med 28/2 får ekstraordinært lave priser. Opgrader din bolig med de fineste døre og vinduer og understreg kærligheden i dit hjem.
235% mere end normalt
Du finder næppe et bedre tidspunkt til at foretage dit indkøb af døre eller vinduer! Lige nu og resten af februar måned får du RØD rabat med en besparelse på hele 35% på samtlige produkter i vores sortiment.
3Bonus: 2% ekstra til dig
Årets 2. måned = 2% rabat. I anledning af, at vi er nået til februar, måned nr. 2, får du 2% rabat. Alt hvad du skal gøre er at skrive ”KLARFEB2” i feltet ”Angiv tilbudskode” i kurven og trykke ”tilføj”. Så sparer du automatisk 2% ekstra på din bestilling. 

OBS: denne kuponkode kan ikke kombineres med andre kuponkode-rabatter.

Februar er med Valentinsdagen og Klarvinduers RØDE rabat muligheden for at løfte jeres kærlighed, og hjemmets æstetiske udtryk, til nye højder!

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Vi fejrer Dronningens fødselsdag!

Du får derfor 22% rabat på ALT!

Lynhurtig levering

Kun 3-4 uger!

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883