Vær opmærksom på at på grund af corona-virussen sender vi ikke vores servicepartnere ud til kunder i forbindelse med reklamationssager eller andet. Dette betyder at man skal forvente længere ventetid, men at vi prøver bedst muligt at finde andre løsninger der ikke kræver menneskelig kontakt for at følge regeringens anbefalinger. På ubestemt tid lukker vi alle åbne reklamationer pga. corona-forholdene, da vores servicemedarbejdere ikke kan vurderer sagen uden menneskelig kontakt. 

Ingen er perfekt – heller ikke os. Vi tilstræber naturligvis altid at levere produkter i så god en kvalitet, som overhovedet muligt. En sjælden gang imellem, sker der desværre alligevel fejl.

Men fortvivl ikke. Vi har intet andet, end tilfredse kunder som vores højeste prioritet! Oplever du en fejl ved et af vore produkter, opdager du en mangel eller er der bare noget, der ikke helt lever op til dine forventninger, så giv os endelig besked, så vi hurtigst muligt kan få løst fejlen.

Når vi har modtaget din reklamation, hører du fra os senest førstkommende arbejdsdag!

1Hurtig kontakt!
Opdager du en fejl, er det vigtigt du kontakter os så hurtigt, som overhovedet muligt og gerne indenfor 24 timer efter du har opdaget fejlen.
2Ved modtagelse

Når du modtager din ordre fra os, er det vigtigt du kontroller hele leverancen for eventuelle fejl og mangler med det samme. Og gerne sammen med chaufføren. Er der sket fragtskade, så få det endelig noteret på den følgeseddel chaufføren beder dig om at underskrive.

Opdager du senere en fejl, er det nemlig svært at bevise, at fejlen faktisk er opstået under fragten, hvis ikke du gør opmærksom på det straks.

3Fejl og mangler

Opdager du en fejl ved et produkt, må du IKKE montere det, før du har dokumenteret fejlen og været i kontakt med vores kundeservice. Har du først sat vinduet eller døren i uden aftale og bekræftelse, betragtes produktet også som godkendt. Består fejlen i, at der mangler et greb eller lignende, så kan du selvfølgelig sagtens montere elementet.

OBS! Bemærk venligst at kvaliteten af produktet (herunder; udseende, skævhed, asymmetri etc.) ikke kan vurderes/testes før produktet er fuldt monteret efter vores forskrifter.

4Tag billeder!
Uanset hvornår du opdager en fejl, så tag endelig billeder af det! Har vi ordentligt billedemateriale at forholde os til, er det nemmere for vores servicetekniker at planlægge besøget hos dig. Vær OBS på at tage billeder af hele produktet udefra og indefra og selvfølgelig også af det pågældende område, hvor fejlen eller skaden kan ses.
5Brug vores procedure
Når du skal reklamere, så brug venligst ovenstående punkter. På denne måde er vi sikre på, at vi får de oplysninger vi skal bruge og kan derfor behandle din reklamation hurtigere

Hvis du stadig er i tvivl om vores håndtering af reklamationer, så tøv endelig ikke med at trykke på knappen her til højre og send os dit spørgsmål. Så vil vores Kundesupport svare dig hurtigst muligt. Du kan også bruge vores Live chat øverst på siden, til at få svar på dine spørgsmål.