Referencer

Her kan du læse mere om nogle af de Klarvinduer kunder, der har vist os tillid. Se, hvorfor de valgte Klarvinduer og læs om deres personlige oplevelse med at handle hos os. Vi mener, at det er et spørgsmål om tillid og troværdighed - og det er på dette grundlag, vi vil bygge vore loyale kunderelationer!

Jeg var på markedet efter billige vinduer og fandt Klarvinduer, der straks vandt min opmærksomhed. Udover prisen, skulle udseendet af vinduerne jo også være perfekt og hos Klarvinduer får man begge dele.  Jeg er meget tilfreds med vinduernes kvalitet – og så gør de kun min bolig endnu smukkere. Og til sidst – kanon god service, det må man sige. Kan kun anbefales!

Tommy Skovbak Sørensen

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Tommy Skovbak Sørensen købte 8

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

En fin vinduesleverandør! Hurtig og akkurat leverance til konkurrancedygtige priser. Nem og overskuelig måde at handle på. Jeg har kun positive oplevevelser med Klarvinduer og anbefaler firmaet til venner og bekendte.

Krister Grafström

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Krister Grafström købte 6

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Vi havde besluttet os for at tiden var kommet til at vi måtte skifte 2 af vinduerne i vores hus. Vi fik anbefalet Klarvinduer af nogle gode venner som havde være meget tilfredse med at købe hos dem. Da vi besøgte deres hjemmeside var den næsten for god og nem at bruge, og priserne yderst rimelige, så vi endte med at købe nogle flere vinduer end vi havde planlagt.

Resultatet må siges at være yderst tilfredsstillende, og når vi skal have skiftet resten af vinduerne i huset, vil vi helt sikkert kontakte Klarvinduer igen.

Martin Lund

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

Martin Lund købte 4

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

Jeg var på jagt efter billige vinduer og fandt Klarvinduer på Internettet. De har jo en lækker hjemmeside, men desværre kun et showroom i Holstebro, så efter en god snak med en af deres medarbejdere var jeg tryg nok ved at bestille hos dem. Jeg var meget spændt på hvordan det hele foregår og hvordan kvaliteten på vinduerne ville være. Kan kun sige, at jeg følte mig godt behandlet og informeret – desuden levede kvaliteten helt op til mine forventninger.  Det var en god oplevelse! 

Christian Brødsgaard

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Christian Brødsgaard købte 8

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Jeg kan kun anbefale Klarvinduer. Efter at have set diverse hjemmesider, endte jeg hurtigt på klarvinduer.dk.

Hjemmesiden er rigtig god og det er nemt at danne sig et indtryk, i forhold til pris og udvalg. Jeg har flere gange ringet til kundeservice og altid fået en god behandling. Min ordre blev endda leveret hurtigere end lovet, så alt i alt en god oplevelse - og absolut ikke sidste gang jeg handler med Klarvinduer!

Jonas Labied

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Jonas Labied købte 2

Fastkarm vinduer 1 fag 1 rude

Jeg skulle bruge bondehusvinduer til mit sommerhus vi var i gang at renovere, derfor ledte jeg efter en leverandør der kunne producere den stil jeg ønsker til en fornuftig pris. Rimelig hurtigt endte jeg hos Klarvinduer efter jeg havde sammenlignet forskellige leverandører. Hjemmesiden var overskuelig, informationen omkring produkterne grundig og de var flinke til, at hjælpe mig med bestillingen, da jeg var lidt i tvivl om hvilke mål jeg skulle angive. Leveringen var lidt forsinket, men jeg var informeret i god tid og på selve leveringsdagen fungerede alt optilmalt. Der sidder nu 4 fine bondehusvinduer i huset og jeg er igang med, at bestille de andre vinduer for, at afslutte projektet.

Erland Bagger

Bondehusvinduer 3 fag 9 ruder

Erland Bagger købte 4

Bondehusvinduer 3 fag 9 ruder

Vi stod overfor at skulle udskifte dele af elementerne i vores udestue. Vi undersøgte forskellige udbydere på nettet, men valget faldt på Klarvinduer som havde en fin og overskuelig hjemmeside.

Vi havde slet ingen bekymringer ved selv at bestille elementerne og tog selv målene til dem uden problemer. Det eneste vi var lidt usikre på var om farven ville passe til de eksisterende elementer vi havde i forvejen, da de var i farven ”svenskrød”. Vi ringede til en meget hjælpsom salgsmedarbejder hos Klarvinduers kundeservice som hurtigt vejledte os i valget af den rigtige farvekode.

Vi er meget tilfredse med oplevelsen hos Klarvinduer fra bestilling til levering, og vi vil uden tvivl gerne bestille hos dem igen. Vognmanden havde oven i købet være så betænksom at stille elementerne mellem garage og hus så vi kunne bakke bilen ud.

Lis Holdt

Udestue vinduer 3 fag med opluk i midten

Lis Holdt købte 3

Udestue vinduer 3 fag med opluk i midten

Jeg synes, at det har været en meget positiv oplevelse, at handle med Klarvinduer. Leveringstiden blev kun rykket én dag, og det blev varslet i god tid, så jeg ikke måtte vente hjemme forgæves.  Kvaliteten lever indtil videre også helt op til mine forventninger. Jeg synes, at det er en super finish til prisen (jeg frygtede lidt, at det var "for billigt", og kvaliteten derfor også var for ringe). Jeg vil helt sikkert vende tilbage, når vi skal have skiftet det resterende vinduer i huset! Deres kundeservice er også rigtig god. Jeg troede ved en fejl, at der ikke var friskluftsventiler i vunderne, som jeg havde bestilt. Men efter en samtale med en kundekonsulent viste sig, at de sad "gemt" oppe under den øverste kant på karmen.

Torben Blenstrup Pedersen

Bondehusvinduer 3 fag 9 ruder

Torben Blenstrup Pedersen købte 3

Bondehusvinduer 3 fag 9 ruder

Da jeg var på jagt efter en ny facadedør, var min førsteprioritet, at døren skulle have en god pris og have en rigtig god kvalitet. Ganske hurtigt fandt jeg Klarvinduer på nettet og deres hjemmeside fungerede rigtigt fint, desuden var det nemt at konfigurere døren og få prisen med det samme. Døren blev leveret lige til mit dørtrin og til tiden. Selvom der var en lille misforståelse med låsen, fik jeg hurtigt hjælp fra en flink medarbejder og er absolut tilfreds med det hele!

Kim Boulund

Facadedøre 1 fyldning 1 rude

Kim Boulund købte et

Facadedøre 1 fyldning 1 rude

Jeg fik flotte vinduer til en god pris fra Klarvinduer. Deres hjemmeside er supernem at bruge og med grundig information. Desuden var mine vinduer leveret præcis til tiden og jeg følte mig tryg ved den information de gav mig i løbet af processen. Jeg er fuldt ud tilfreds med alt og vil helt sikkert købe hos dem igen!

Jørgen Kristensen

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

Jørgen Kristensen købte 5

Topstyret vindue 1 fag 1 rude

Det var på grund af en meget god pris og hurtig levering, at jeg valgte Klarvinduer.dk - og det er jeg kun glad for! Bestillingen var nem over nettet og med god kommunikation fra deres side, selvom min dør var forsinket et par dage. Udmærket tilfreds med service og produkt - alt levede op til forventningerne!

Marieke van Hulst Pedersen

Facadedøre 3 ruder

Marieke van Hulst Pedersen købte et

Facadedøre 3 ruder

Alt fungerede som det skulle hos dem. Klarvinduer´ s hjemmeside er nem at forstå og handle på. Dernæst lynhurtig levering og sidst men ikke mindst var kvaliteten helt i top i forhold til prisen. Vi manglede præcis de to elementer til vores bolig, og nu er renovering gennemført!

Bjarne Larsen

Facadedøre 2 ruder

Bjarne Larsen købte et

Facadedøre 2 ruder

Det, som jeg lagde vægt på, var value for money og det får man hos Klarvinduer. Hjemmesiden er virkelig brugervenlig – det er let at vælge til og fra og prisen bliver løbende opdateret, så man hele tiden har overblikket. Klarvinduer holder, hvad de lover og man ved, hvad man får. Super levering – det gik stærkt og leverancen kom til den aftalte tid. Vi er rigtig tilfredse med vores køb og glæder os til at få de nye vinduer i.

Friis Optik

Fastkarm vinduer 2 fag med post

Friis Optik købte 16

Fastkarm vinduer 2 fag med post

Hos Klarvinduer er der hurtig levering og meget simpel bestilling. Jeg fandt rigtig god information på hjemmesiden og følte mig tryg ved, at det er det sted jeg skal handle mine vinduer på. Var 100% tilfreds med kvaliteten og de nye vinduer passer fint til mit hus. Dem kan jeg klart anbefale.

Michael Drejer

Tophængt vindue 1 fag 1 rude

Michael Drejer købte 2

Tophængt vindue 1 fag 1 rude

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Klarvinduer og er helt tilfreds med det hele! Min ordre var rimelig hurtigt og præcist leveret. Betalingsmåden kunne jeg også godt lide, det var meget fleksibelt og nemt. Desuden synes jeg, at mine fine terrassedøre var indpakket flot. Kan varmt anbefales.

Robert Bøttern

Terrassedøre 1 rude

Robert Bøttern købte 2

Terrassedøre 1 rude

Jeg er faktisk meget glad for, at jeg fandt dem på Internettet. Jeg fik et hurtigt og grundigt svar på min forespørgsel og at handle på deres hjemmeside var utroligt nemt. Selv om et lille problem med glasset gjorde, at mit produkt blev lidt forsinket, var jeg dog godt orienteret under hele forløbet. Jeg følte mig tryg og velinformeret. Sidst, men ikke mindst, vinduet´s kvalitet levede fuldt ud op til mine forventninger.

John Vegeberg

Tophængt vindue 1 fag 1 rude

John Vegeberg købte et

Tophængt vindue 1 fag 1 rude

Det var en rigtig god oplevelse hos Klarvinduer! Jeg havde brug for hjælp med sprosserne, som skulle være lidt bredere end normalt. Jeg fik en god og meget personlig betjening via telefonen og var hurtigt færdig med at bestille. Leveringstiden var meget kort - og min dør blev endda leveret 1 dag før forventet! Og så er kvaliteten jo også bare helt som den skal være.

Henning Olsen

Facadedøre 3 ruder

Henning Olsen købte et

Facadedøre 3 ruder

Det skulle gå lidt hurtigt med at skifte to vinduer derhjemme og det første sted vi ledte, var leveringstiden otte uger. Klarvinduer kunne levere på to uger – og faktisk gik det så hurtigt, at vi havde vinduerne allerede efter 12 dage. Klarvinduer har et bredt sortiment i vinduer og rigtig god service. Vi vil helt sikkert fortælle alle, hvor vi har købt vores vinduer.

Jette Skovdal

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Jette Skovdal købte 2

Bondehusvinduer 2 fag 6 ruder

Jeg er gør det selv-mand og skulle skifte tre facadedøre herhjemme. Jeg kendte ikke Klarvinduer, men endte ret hurtigt på deres hjemmeside. Det tiltalte mig, at Klarvinduer har mange modeller at vælge imellem og at prisen var god. Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden og det tog ingen tid at bestille tre døre i specialmål. 10 dage senere var dørene klar til at blive sat i. Jeg kan helt sikkert anbefale Klarvinduer til andre!

Bent Christensen

Facadedøre 1 fyldning 6 ruder

Bent Christensen købte 3

Facadedøre 1 fyldning 6 ruder

30% RABAT

Ekstra lave priser lige nu!

Over 10.000 har købt

8.7/10 Trustpilot score

Telefontider: 08-16 i hverdagene

Telefontider: 08-16 i hverdagene

78 768 883