Prisvindende ordresystem

Vi har skabt et brugervenligt ordresystem, som gør det nemt for dig at udvælge og tilpasse dine nye vinduer og døre individuelt. Med ganske få klik kan du således finde frem til netop den type vindue eller dør du leder efter og herefter kan du, med vores konfigurator, nemt vælge mål og materialer, såvel som farver, hængsler og glastype m.m.

Vi ved, at vinduer og døre ofte er en smagssag, og samtidig et personligt anliggende, og vi har derfor fra starten søgt at gøre processen så gnidningsfri og intuitiv som mulig, så du selv kan varetage hele bestillingen.

referencer.png

Ved at mindske antallet af forstyrrende elementer og overflødige informationer på vores hjemmeside, har vi gjort det nemmere at finde frem til det helt rigtige produkt. Vi er utroligt glade for al den positive feedback vi har fået fra bl.a. kvinder, som fremhæver hvor nemt de synes det var, at bestille døre og vinduer. Derudover er vi stolte over den pris, vores hjemmeside har vundet for dens simple og visuelt tiltalende design.

Efter afgivet bestilling sørger vi for at holde dig opdateret hele vejen, så du ved præcis hvornår du modtager dine nye produkter. Med Klarvinduer er bestillingen af vinduer og døre pludselig blevet en særdeles overkommelig opgave. Vi glæder os til at tage imod netop din bestilling!

Om Klarvinduer

klarvinduer.png

Klarvinduer blev etableret med egen fabrik i Estland i 2014 og producerer udelukkende kvalitets vinduer og døre til det danske marked. I modsætning til andre producenter, når Klarvinduer sine kunder gennem en helt unik og prisbelønnet web-platform, der hjælper kunden med at spare både tid og penge, mens de køber nye vinduer og døre på nettet. Klarvinduer´s mission er at bevise, at alle er i stand til at købe vinduer og døre online. Vores brugervenlige købeproces hjælper kunden til at sammensætte sine elementer individuelt, så de passer helt perfekt til den enkeltes behov. Det er muligt, hvis vi yder professionel vejledning på det rigtige tidspunkt.

Vi fejrer Dronningens fødselsdag!

Du får derfor 22% rabat på ALT!

Lynhurtig levering

Kun 3-4 uger!

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883