Fra dag ét har det været vores mål at yde kundeservice ud over det sædvanlige. Med Klarvinduers service får du:  

1Én kontaktperson
Klarvinduer er en mindre virksomhed og fordelen ved det er, at samme person varetager din sag. 
2 360° Service
Lige meget hvad du har brug for hjælp til så hjælper vi! Sålænge det er relateret til vinduer og døre, så kan vi rådgive dig både før og efter din bestilling. Måske skal dine hængsler smøres, eller ved du ikke om du skal male dine vinduer? Ring til os!
3 Ingen sælgere
Når du snakker med Klarvinduers medarbejdere, er det ikke en sælger du møder. Ærlig rådgivning, dygtige og erfarne kundeserviceeksperter mener vi er vejen til win-win scenarier.

Hos Klarvinduer er vi nemlig overbeviste om, at alle kan bestille vinduer og døre online, hvis de bliver personligt betjent af en erfaren fagperson på det rette tidspunkt.

Ovenstående vision har været vores udgangspunkt fra dag ét, og derfor søger vi hele tiden at lette processen, samt at forbedre din oplevelse med køb af Klarvinduer og døre. Vi vil med andre ord gøre det så nemt som muligt for dig at bestille dine nye vinduer og døre, hvilket afspejles i vores hjemmesides enkelhed.

Mød dine kontaktpersoner her:

Peter2.png PeterN.png

Peter G, Teknisk Service

Peter V, Teknisk Service

Morten.jpg thomasrosser.png

Morten, Leder af Teknisk Service

Thomas, Kundeservice

 

Personlig og imødekommende løsninger

Vi sætter en ære i at imødekomme og, om muligt, overgå dine forventninger, og du kan derfor altid se frem til at tale med medarbejdere, som vil gå den ekstra mil for dig. For os er kundeservice nemlig mere end blot et hurtigt svar på et spørgsmål. Din tilfredshed betyder alt for os og derfor strækker vi os langt for at hjælpe dig i mål!

Vi gør således en dyd ud af at tilbyde dig personlig hjælp. Hvad enten du er i tvivl om, hvilke vinduer og døre der passer til din bolig, eller du har fagtekniske spørgsmål, kan du altid forvente kyndig vejledning. Vores erfarne medarbejdere har en mangeårig brancheerfaring, og er således velbevandrede ud i alt fra U-værdier og isoleringsevne, til opmåling, montering og vedligeholdelse. Intet spørgsmål går derfor ubesvaret hen!

Vi står til din rådighed fra du besøger vores hjemmeside første gang. Har du brug for hjælp under købsprocessen, kan du skrive til os via e-mail, ligesom du naturligvis også altid er velkommen til at ringe til os. Derudover kan du finde inspiration og nyttige oplysninger på vores infocenter

Ligesom leveringstiden, og forholdet mellem prisen og kvaliteten på vores vinduer og døre, sætter også vores 360 graders kundeservice en ny standard på det danske marked.

Vi glæder os til at assistere dig!