Bestil dine vinduer senest 22. april for at deltage i konkurrencen om en gratis montering. Monteringen gælder kun nye døre og vinduer bestilt hos Klarvinduer og du deltager automatisk i konkurrencen, hvis du bestiller nye vinduer og/eller døre mellem datoerne 18. april til mandag d. 22. april kl. 23:55. OBS: Du skal også være tilmeldt vores nyhedsbrev for at kunne deltage i lodtrækningen, da vi bruger e-mail til lodtrækningsprocessen og til at annoncere vinderen. 

Køb døre køb vinduer 

Bestil i dag og deltag automatisk i konkurrencen!

Det med småt

  • Konkurrencen udløber d. 22. april 2019 kl 23:55.
  • Automatisk deltagelse ved køb i konkurrenceperioden.
  • Du skal være tilmeldt vores nyhedsbrev for at kunne deltage.
  • Vi annoncerer vinderen via email i Maj måned.
  • Gælder kun ved montering af op til 10 enheder. Herefter gives stort nedslag. Skal du fx have monteret 100 vinduer, så skal du ikke betale for transport og de første 10 vinduer, og får nedslag i prisen på de resterende 90 vinduer.

Kvalitet og gode tilbud

Lige nu kan du spare 40% på alle døre og vinduer, og du kan tilmed få gratis solbeskyttende glas med i købet. Vi har også skåret ned på priserne på alle træ/alu produkter, der kræver minimal vedligeholdelse og giver større rudeareal. Så får du mere tid til at nyde den danske sommer, uden at skulle male vinduer, og bliver det for varmt udenfor, så kan du køle af bag solbeskyttende glas til 0 kr

1Langsomt voksende nordisk kernetræ
Kvaliteten af træet er noget af det vigtigste, og du bør kun købe vinduer og døre fra producenter, der bruger kernetræ fra langsomt-voksende fyrretræ, da dette mindsker afstanden mellem årringene og øger kerneandelen. Vores træ må maximum have en afstand mellem årringene på 4 mm og minimum en vægt på 480 kg/1m3. 
2Tykkere glas end de fleste 
Et tykt vindue giver bedre isolering for varme og lyd, og vores er lidt tykkere end gennemsnittet. På den fede måde! 
3Unikt malerarbejde 
Malingen på dine vinduer og døre er afgørende for den visuelle effekt. Malingen skal gerne være glat og malet flere gange. Teknologi er i Klarvinduers DNA, og ingen maler mere perfekt end vores robotter! Endnu engang sætter Klarvinduer dagsordenen på markedet. 
4De bedste leverandører 
Alle vores produkter er lavet i dansk design og vores hængsler og låse kommer fra danske virksomheder. Vores hængsler er fra IPA og låse fra ASSA ABLOY (RUKO). Traditioner, erfaring og kvalitet går hånd i hånd. 
5Aluglaslister hele vejen rundt om glasset
Uanset om du vælger træ eller træ/alu, så får du aluminiums-glaslister hele vejen rundt om glasset for ekstra beskyttelse og holdbarhed. På alle vores produkter!

Bestil her: vinduer & døre