Køb af nye vinduer og døre, kræver ofte adskillige og – for rigtig mange mennesker – næsten uoverskuelige overvejelser.

Hos Klarvinduer forstår vi vore kunder – og vi ved, hvor svært det kan være at holde tungen lige i munden og træffe alle de rigtige beslutninger i processen. Dine nye vinduer og døre skal trods alt sidde i dit hus de næste mange år og får du ikke valgt rigtigt, kan konsekvenserne både være dyre og et stort irritationsmoment.

For at hjælpe vore kunder bedst muligt, tilbyder vi derfor – som et af de meget få firmaer på markedet – at yde professionel assistance, så du får truffet de helt rigtige valg første gang. Gratis og uforpligtende!

1Rådgivning

Hjemme hos dig, hjælper vi dig gennem hele fasen, med alle de forskellige overvejelser. Hvilket materiale du bør vælge, model, udformning, farve, glas... Der er mange valg der skal træffes. Denne rådgivning giver vi naturligvis gratis og helt uforpligtende for dig.

2Opmåling
Når først alle de rigtige valg er truffet, hjælper vi med at tage de rigtige mål til dine nye vinduer og døre. Det er oftest den del, der volder de fleste bekymringer, men hvis du køber dine nye vinduer og døre hos os, foretager vi opmålingen helt gratis for dig. På den måde skal du ikke bekymre dig om, om de nu også passer. Vi tager ansvaret!
3 Tilbud og ordre
Baseret på alle disse informationer, kan vi skræddersy det helt rigtige tilbud til dig, så du trygt kan bestille dine nye vinduer og døre. Selve ordreprocessen hjælper vi dig naturligvis også med!

Er du blot det mindste i tvivl om, hvilke vinduer og døre du skal vælge. Eller er du bare lidt nervøs for, om du nu også har helt styr på, hvordan man måler op. Så kontakt os allerede idag og bestil professionel hjælp. Vi er til for dig!