NYTÅRSKAMPAGNE!

etbragkampagne.jpeg

Gå nytåret bedst tænkeligt i møde med eksklusive rabatter hos Klarvinduer. Lige nu får du 40% rabat på alle vinduer og døre, og du kan få dem leveret og monteret ekstra hurtigt! Gå ikke glip af dette unikke tilbud, som kun gælder i en begrænset periode. Bestil allerede i dag!

Bestiller du senest 15. Januar får du desuden 10% rabat på dit næste køb mellem 1. Februar og 30. Juni. Du vil modtage koden pr. e-mail senest 1 uge efter du har afgivet din ordre.

Alle der køber Klarvinduer og døre til og med 15/1 deltager desuden i konkurrencen om en værdikupon på 5.000 kr. til brug på Klarvinduer.dk.

Nedenfor finder du en opsummering af årets bedste tilbud:

1-40% på alle produkter
Lige nu får du hele 40% rabat på vores omfattende sortiment af kvalitetsvinduer og –døre. Vores produkter er i forvejen kendetegnet ved et uhørt godt forhold mellem pris og kvalitet, så med dette nytårstilbud får du ekstremt meget valuta for pengene!


Findes der mon en bedre måde at gå ind i det nye år, end med nye vinduer og døre, som øger din boligs værdi og forbedrer indeklimaet, til glæde for hele familien?

2Få 10% rabat i 2017
Hvad enten du skal renovere, bygge nyt eller noget helt tredje i 2017, kan du glæde dig over, at du vil få 10% rabat på dit køb af vinduer og/eller døre. Rabatten gælder ved køb mellem 1/2/2017-30/6/2017 og du vil modtage 10%-rabatkoden senest en uge efter du har afgivet din nytårsordre.
3Vind 5000,- værdikupon
Helt ekstraordinært skyder vi det nye år ind med et brag af en konkurrence. En heldig vinder vil modtage en værdikupon på 5.000,- til køb af vinduer og døre på Klarvinduer.dk! Sådan deltager du: Afgiv en bestilling senest 15. Januar, så er du automatisk med i konkurrencen.

Nytårskampagnen gælder fra 20 December til 15. Januar. Vinderen bliver offentliggjort på vores Facebook side, i uge 3 og bliver kontaktet direkte.   

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Fantastisk fredag

-50% i weekenden

Dansk grundighed

Leveret til din dør

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883