Hvad betyder net- og webrabat egentlig?

Du kan spare mange penge på dit renoveringsprojekt, når du selv står for købet af vinduer og døre. Det er kort fortalt hvad net- og webrabat afspejler.

Køb vinduer og døre online hos Klar og få en netrabat. Net-rabatten illustrerer besparelsen, når du selv står for købet af døre og vinduer.  

Når du køber døre og vinduer online, sparer du penge på dit projekt. Du sparer penge i forhold til at få en håndværker til at gøre arbejdet, og i forhold til at købe elementerne i et fysisk byggemarked. 

Lene beundrer den flotte hvide dør fra Klar

Jo færre mellemled, jo billigere bliver det!

Vores vinduer og døre produceres på vores egen fabrik og bliver leveret direkte til dig derfra. Det resulterer i en billigere pris, fordi der i processen ikke er nogle fordyrende mellemled. Hvis du går ned i et byggemarked og køber dine vinduer og døre, så bliver det en dyrere pris du skal betale. Her vil engros, showroom, butikker og sælgere give en markant højere slutpris. Vi har skåret disse led fra, som giver dig en god besparelse.  

Det bliver også billigere når du gør alt selv, fremfor at få en håndværker til at klare jobbet. En håndværker køber vinduer og døre hos et byggemarked eller hos en direkte kontakt, men her vil prisen allerede være højere end hvis du køber dem online. Håndværkeren skal også betales for projektet fra start til slut og det løber hurtigt op.  

Dette er hvad web-rabatten illustrerer. Ved at købe døre og vinduer online hos Klar sparer du altså 40% overfor at handle i et byggemarked eller at hyre en håndværker.  

Den gode Mogens sætter sit vindue fra Klar op

Kom hurtigere igang med dit projekt

En anden fordel ved at købe vinduer og døre online er, at processen er hurtigere. Vi har kontrol over alt fra start til slut, hvilket skaber en effektiv process og mindsker logistiske forhindringer. Det er hurtigt og let for dig at bestille dine vinduer og døre! Med ét klik modtager vores fabrik din ordrer, de begynder at producere og produkterne sendes direkte til dig.
Jo færre mellemled, jo hurtigere går det!

Vinduer og døre kan du montere selv og derved spare endnu flere penge! Vælger du at montere dine egne vinduer og døre, så går processen også hurtigere! Du får færdiggjort et projekt, som du længe vil være stolt over. 

Søger du inspiration til et kommende projekt? Så læs om vores handy kunde Mogens, der har monteret sine egne bondehusvinduer.

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%