Det er ikke alle, der føler sig trygge ved opmåling og montering af vinduer og døre. Det er meget vigtigt at målene er præcise, og at monteringen foregår efter bogen. Er du en af dem, der ønsker hjælp til processen, så skal du selvfølgelig ikke snydes for at få vores flotte vinduer og døre installeret i dit hjem.

Såfremt du ønsker det, sender vi en pålidelig og faglig kompetent håndværker, så du kan føle dig 100% sikker i hele processen - fra opmåling til montering. Du kan kontakte vores servicepartner direkte via oplysningerne herunder eller gøre brug af kontaktformularen. Du bestemmer selv, om du vil have hjælp til hele processen eller udelukkende til montering eller opmåling.

Ligesom med vores vinduer og døre kan du som altid forvente kvalitet til gode priser. For Klarvinduer er vores pålidelige servicepartner vigtig - og deres fagfolk kan hjælpe dig med at montere dine nye vinduer og døre baseret på de senest opdaterede retningslinjer på markedet.

Pris overblik

Opmåling: Priser fra 750 kr. 

Montering: Priser fra 1700 kr. for vinduer og fra 2400 kr. for døre

En opmåling koster 750 kr. for op til 5 vinduer/døre. Herefter 80 kr. pr. element. Beløbet refunderes, hvis du også vælger montering. Prisen på montering afhænger af antal vinduer og døre, størrelsen på elementet og adgangsforhold. 
 

Ring eller skriv allerede i dag for at modtage et godt tilbud.

Montering og opmåling i hele landet

Bremer & Dahl
Krude Møllevej 20
8654 Bryrup
Telefon: 26 25 09 26
E-mail: ole@naturdesign.dk