Montering - og afmontering af døre og vinduer.

Er der også en lille håndværker gemt i maven på dig? Eller ønsker du blot at gå igang med en "gør-det-selv-projekt"?

Vi har lavet en udførlig afmonterings - og monteringsvejledning, der viser en komplet guide til hvordan du monterer dit nye vindue og/eller dør. Du kan læse - og åbne den hvor som helst og når som helst på både PC, Mobil eller ipad. 

 

Når du har modtaget dine nye vinduer og døre, skal de selvfølgelig monteres. Det er ikke raketvidenskab, men det er heller ikke noget man bare lige gør. Det skal jo både se ordentlig ud og så skulle de også gerne blive siddende de næste 40 år – og stadig fungere upåklagelig.

Vær omhyggelig! 

Uanset, om du skal montere et vindue i brændeskuret, eller om du skal montere nye elementer i hele huset, så vær omhyggelig! Dels for udseendet og for funktionalitetens skyld og dels fordi, at forkert montage senere hen kan give problemer, som kan være svære at rette op på. Forkert montering kan desuden betyde, at garantien bortfalder.

Har du spørgsmål til montering, så tøv endelig ikke med at kontakte os. I de fleste tilfælde kan vi guide dig på rette vej. Brug knappen her til højre, så vil vores Kundesupport svare dig hurtigst muligt. Du kan også bruge vores Live chat øverst på siden, til at få svar på dine spørgsmål.

Læs & Download vejledningerne her: Afmonteringsvejledning & Monteringsvejledning 

Få hjælp til montering her

Tryk på knappen nedenfor og vores Kundesupport vil hjælpe dig hurtigst muligt.

40% RABAT

Slå til nu!

Over 10.000 har købt

8.7/10 Trustpilot score

Kundeservice vender tilbage kl 14:30

Kundeservice vender tilbage kl 14:30

78 768 883