Start på en frisk!

KlarVinduer-visual2-landing-page-686x400.png

Man skulle tro, at vi havde fået forårsfeber. I hele marts måned er der kæmpe besparelser på hele vores sortiment.

Er du klar til flere varmegrader? Vi ser i dén grad frem til forårets komme, velvidende at solens stråler vil afsløre hvor beskidte de store vinduespartier er…

Hvis din forårsrengøring også står for døren, vil vi gerne give en hånd med!

Alt du skal gøre for at vinde en FED præmie følger i beskrivelsen nedenfor:

1Forårsfrisk?
Fejr forårets første måned med fremragende tilbud. Kunne vi friste med en ny hoveddør? Måske en opgradering af udestuen? Uanset hvad du er på udkig efter, får du hele indeværende måned op til 35% rabat på din ordre!
2Vind en vinduespudsning!
Åh, den udskudte vinduespolering. Absolut ikke vores favoritaktivitet, men absolut den del af forårsrengøringen, der for alvor kan gøre en forskel. Hvad siger du derfor til, at vi klarer den for dig – kvit og frit? Alt hvad du skal gøre, er at foretage en bestilling i marts måned, så deltager du i konkurrencen om en gratis vinduespudsning til en værdi af 1.000 kr., hvilket svarer til ca. 3-4 timers vinduespudsning. Vi trækker hele 3 heldige vindere i slutningen af marts måned, så dine vinderchancer er i top!
3Levering der BATTER!
Har du heller ikke lyst til at vente i månedsvis på dine nye vinduer og døre? Vi hader også at spilde tiden, og det gælder naturligvis også din dyrebare tid! Derfor leverer vi dine nye vinduer og/eller døre på blot 3-4 uger! Leveringsprisen er desuden på beskedne 345 kr., hvorimod du får GRATIS LEVERING, hvis du bestiller for min. 10.000 kr.!

Vi gør alt hvad vi kan for at give dig en god købsoplevelse og er stolte af at have opnået en Trustpilot score på 8.5/10. Ved at trykke på linket neden for kan du blive klogere på hvad vores kunder synes om at handle med os: https://klarvinduer.dk/referencer.

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Friske fornemmelser!

Besparelser på alle produkter!

Lynhurtig levering

Kun 3-4 uger!

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883