landing.jpg

Regnen slår mod ruden, men det er svært at slå Klarvinduers knivskarpe udsalg! Vi lader priserne dale, som var de visne blade, og sætter trumf på, med ekstraordinære efterårsrabatter.

Til og med d. 23. november giver vi max. 40% rabat på udvalgte produkter og min. 20% på hele vores produktsortiment. Lige nu er der derfor ekstra god grund til at gå på opdagelse på Klarvinduer.dk

1Max. 40%. Min. 20%
Som noget nyt giver vi max. 40% på udvalgte produkter og min. 20% rabat på samtlige vinduer og døre. Er du heldig kan du altså finde netop din favorit blandt vores modeller med hele 40% fratrukket originalprisen. Tøv ikke med at tage for dig af efterårsbuffeten af ekstra gode tilbud!
2Effektivt efterår
Udnyt de regnfulde måneder til at isætte nye vinduer og døre i din bolig. Løft humøret og øg din boligs værdi med kvalitetsprodukter, der dur. Lad med andre ord ikke udsigten til regn afholde dig fra at påbegynde dit nybyggeri- eller renoveringsprojekt. Husk, at vi hellere end gerne hjælper dig godt på vej!
3Vinterklar bolig
Udsigten til en våd og klam vinter kan tage pusten fra selv den bedste. Heldigvis kan humørbarometeret bringes tilbage på sporet ved udsigten til en lavere varmeregning. Nye vinduer og døre isolerer bedre, og der kan være god økonomi i den mindre varmeudledning.

Hvad enten du er så heldig at have efterårsferie eller ej, er årstiden oplagt til at tage hånd om eventuelle hængepartier. Med nye vinduer og døre kan du nyd din yndlingsserie – eller en god bog – med ekstra god samvittighed, velvidende at dit hjem er blevet ekstra energivenligt til en uhørt lav pris!