landing_686x400_@3x.png

Sommeren nærmer sig – og Klarvinduer er fornyet og revitaliseret. Hvilket betyder, at vi i hele maj måned fejrer lanceringen af vores nye og forbedrede konfigurator.

Har du også renoveringsprojekter forude? Vi har gjort det simpelt og nemt for dig at bestille dine nye vinduer og/eller døre. Oveni købet har du lige nu chancen for at vinde et gavekort på 5000 kr.!

1Klarvinduer 2.0
Vær med til at fejre vores nye konfigurator og produktside. Som vi selv vil sige det – Klarvinduer 2.0. Vi har netop lanceret vores SPRIT nye konfigurator, så det nu er nemmere for dig at bestille – og designe dine nye vinduer og/eller døre. Klarvinduers konfigurator er blandt den mest intuitive på markedet. Nem at benytte – nem at følge!
2Store besparelser!
Ud fra Klarvinduers optik er udvikling og fornyelse en væsentlig faktor. Den nye produktside er blot vores første version og der vil komme endnu flere nyheder snarest. Vi forsøger altid at gøre processen nemmere og hurtigere, så hold øje. Men måske vi i mellemtiden kunne friste med et nyt vindue? Eller en opgradering af udestuen? Lige nu får du 20% rabat på din næste ordre. 100/5 (maj er den femte måned) = 20%
3HURTIG levering!
Har du heller ikke lyst til at vente i månedsvis på dine nye vinduer og døre? Vi hader også at spilde tiden, og det gælder naturligvis også din dyrebare tid. Derfor leverer vi dine nye vinduer og/eller døre på blot 3-4 uger. Leveringsprisen er desuden på beskedne 375 kr., hvorimod du får GRATIS LEVERING, hvis du bestiller for min. 10.000 kr.
4Vind GRATIS vinduer og/eller døre!
Alle der afgiver en ordre i løbet af maj måned vil automatisk deltage i konkurrencen om – ET GAVEKORT TIL EN VÆRDI AF 5000 kr.!*

**Gælder t.o.m. d.31-05-2018

Vi gør alt hvad vi kan for at give dig en god købsoplevelse og er stolte af at have opnået en Trustpilot score på 8.6/10. Ved at trykke på linket neden for kan du blive klogere på hvad vores kunder synes om at handle med os: https://klarvinduer.dk/referencer.