DK-PREP.gif

Gør dig klar til vores juleudsalg!

Mellem jul og nytår (fra d. 25. til og med den 2. januar) får du op til -55% på vores vinduer og døre. Det er altså nu du skal slå til, hvis du vil have nye vinduer og døre i 2021. Du kan med fordel opgradere til træ/alu vinduer og få næsten vedligeholdelsesfrie vinduer og døre. Med aluminium beklædningen udendørs skal du nemlig ikke male dine nye vinduer og døre fra år til år.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få en notifikation, når vi er igang:


Vi respekterer selvfølgelig dit privaliv, og du kan stoppe dit abonnement når som helst.

 

Grunde til at vælge os:

Vil du undgå at have skjulte gebyrer på dine vinduer? Så skal du bestille fra os, vi sælger direkte fra egen fabrik. Du skal derfor ikke betale for nogen mellemfolk. Det påvirker derfor heller ikke vores kvalitet, at priserne er lavere end vores konkurrenter. Vi opfylder alle kvalitetskrav for vinduer i Danmark og giver 10 års garanti på alle vores produkter.

1 Ingen mellemled!
Du bestiller direkte fra vores fabrik, og du får derfor en pris uden nogen forhandlergebyrer el.lign.
2 10 års garanti
Du kan være sikker på, at vores produkter holder
3 Efter dine mål
Vores vinduer er specialdesignet til lige præcis dit hjem
4FSC-certificerede
Vi er certificerede for miljørigtig skovbrug

Top-guided-window_20200806_ththerkildsen_0885.jpg

Husk at bestille 3-lags vinduer, de er blevet et krav med BR20!

Skal dine vinduer eller nye dør først monteres efter årskiftet, så skal der være 3-lags glas i. Det siger de nye krav i byggeregelmentet, som træder i kraft efter den 31. december. Det er der heldigvis mange fordele i, da 3-lags glas skaber den bedste isolering i din bolig. Køber du 3-lags glas sammen med træ-alu får du det bedste vindue til dit hus.,

Læs om BR20

Under vores kampagnedage har vi opdateret vores handelsbetingelse for at kunne håndtere den større volume. Det betyder, at du ikke kan annullere din ordre gratis, da produktionen begynder, så snart vi modtager ordren. Du skal også være opmærksom på, at annullerer du din ordre for at lave ændringer, kan du ikke forvente samme leveringsuge, som ved den originale ordre.