Når du investerer i nye vinduer og døre, er det ikke bare et køb - det er et projekt!

Tid, opmåling, montage og planlægning har stor betydning, og her vil vi gerne være de bedste til at servicere. Når du bestiller hos Klarvinduer får du ikke bare vinduer og døre - du får en KLAR løsning. Start med en gratis opmåling. 

Vi ved det kan være lidt af en jungle, at vælge hvilke vinduer og døre du skal købe.
Her giver vi dig et hurtigt overblik, så du kan finde ud af, om Klarvinduer er noget for dig:

KLAR Service - en hjælpende (gratis) hånd

Vi vil utrolig gerne hjælpe dig, og gøre det så let og fejlfrit som muligt, at bestille vinduer og døre online. For mange går det ofte går galt med opmålingen. Derfor tilbyder vi dig en helt gratis opmåling, så du ikke begår dyre fejl. Når du bestiller dine vinduer og døre fra Klarvinduer, giver vi dig en Mål Garanti. Vores kundeservice krydstjekker, om målene er korrekte på din indtastede ordre. Læs mere her eller bestil gratis opmåling nu. 

Mål Garanti: Klarvinduer dækker 100% for eventuelle målfejl.

GRATIS-OPMÅLING-UDEN-BANAN.jpg

Vi tilbyder også KLAR Montage, hvor professionelle håndværkere monterer vores elementer. Med solid erfaring med vores produkter og mange forskellige hustyper, er du sikret det flotteste resultat og den bedste isolering. Læs mere her.

 

Vi ER de hurtigste

2 ugers levering 16-9.jpg

Klarvinduers fabrik er et højteknologisk vidunder, som vi konstant udvikler på. Indtast de ønskede mål på dine nye vinduer og døre, og design dem helt efter dine ønsker. Klik, og fabrikken går i gang med det samme! 2 uger senere står der en palle på din adresse, med et par flotte vinduer og døre speciallavet efter dine ønsker. Det er da vildt! Vil du slippe for at lade elementerne stå på pallen i ugevis? 
Bestil KLAR Montage og få monteret dine vinduer og døre samme dag! 

 

Kvaliteten sikrer dig 10 års garanti

1Langsomt voksende nordisk kernetræ
For at sikre at dine elementer holder i mange år frem, er kvaliteten af træet noget af det vigtigste. Du bør kun købe vinduer og døre fra producenter, der bruger kernetræ fra langsomt-voksende fyrretræ. Dette mindsker afstanden mellem årringene og øger kerneandelen. Hos Klarvinduer må vores træ maximum have en afstand mellem årringene på 4 mm og minimum en vægt på 480 kg/1m3. Træet bliver kvalitetstjekket 4 gange.
2Tykkere glas end de fleste 
Et tykt vindue giver bedre isolering for varme og lyd, og vores er lidt tykkere end gennemsnittet. Så er dine vinduer godt rustet til vind og vejr, og du kan samtidig tage kampen op mod den høje varmeregning!
3Unikt malerarbejde 
Malingen på dine vinduer og døre er afgørende for den visuelle effekt. Den skal gerne være glat og malet flere gange. Teknologi er i Klarvinduers DNA, og ingen maler mere perfekt end vores robotter! Endnu engang sætter Klarvinduer dagsordenen på markedet. 
4De bedste leverandører 
Alle vores produkter er lavet i dansk design og vores hængsler og låse kommer fra danske virksomheder. Vores hængsler er fra IPA og låse fra ASSA ABLOY (RUKO). Traditioner, erfaring og kvalitet går hånd i hånd. 
5Aluglaslister rundt om glasset er standard
Uanset om du vælger træ eller træ/alu, så får du aluminiums-glaslister hele vejen rundt om glasset for ekstra beskyttelse og holdbarhed. På alle vores produkter!

Over 10.000 glade kunder

Siden 2015 er vi nu nået op på over 10.000 kunder. Vi har over 800 anmeldelser på trustpilot og en score på 4.5 ud af 5. Vi har hører kommentarer som: 

Selv min tømrer er imponeret over kvaliteten

Vi lever for vores kunder og tager både imod ris og ros. Samtidig står vi KLAR til at rådgive dig med personlig service, så du kan få svar på ethvert spørgsmål. Se disse referencer for at se, hvordan vi har hjulpet over 10.000 danskere til et dejligere hjem.