klassikern_landing.png

Få Bondehus-, Dannebrogs- og Sidehængte vinduer til eksklusive særpriser! Lige nu kan du købe disse tre klassiske vinduestyper med 30% rabat. Som altid får du Klarvinduers ekstremt hurtige leveringstid med i prisen.

Derudover får du 25% på alle andre produkter på Klarvinduer.dk. Vinteren er et fremragende tidspunkt at skifte vinduer, og bestiller du senest d. 28/2, samt afgiver du en ordre på min. 15.000 kr., giver vi dig 3 gratis tømrertimer med i handlen, så du kan komme godt i gang med projektet.

Gå ikke glip af de vilde vinterpriser! Læs mere om kampagnen med de ekstraordinært gode tilbud herunder.

130% rabat på klassikerne
Bondehus-, Dannebrogs- og Sidehængte vinduer er blandt de mest populære vinduestyper på Klarvinduer.dk, og ikke uden grund. De smukke vinduesdesign er nemlig tidløse klassikere, og er i 2017 mere aktuelle end nogensinde før.

 
Vi fejrer de stolte danske vinduestraditioner ved at give dig 30% rabat på ovennævnte tre klassiske vinduesvarianter!

225% på alt andet!
Er du på udkig efter en ny facade- eller terrassedør eller noget helt tredje? Så skal du naturligvis ikke snydes for ekstra gode vinterpriser. Lige nu trækker vi en fjerdedel af prisen på alle vores øvrige vinduer og døre. Klarvinduer er kendetegnet ved at tilbyde den bedste værdi for pengene, og det gør vi altid vores bedste for at leve op til. Derfor dette tilbud.
3Få 3 gratis tømrertimer
Hos Klarvinduer samarbejder vi udelukkende med professionelle partnere, herunder de dygtigste danske tømrere. Samtidig ønsker vi at gøre bestilling og montering af nye vinduer og døre så nemt som muligt for dig! Bestiller du produkter for min. 15.000 kr. på Klarvinduer.dk betaler vi derfor tømrerens 3 første arbejdstimer hos dig.

Denne vinterkampagne, med 30% klassiker-rabat, 25% på alt andet og 3 gratis tømrertimer, gælder ved bestilling af vinduer og døre mellem 23/1/2017 og 28/2/2017.