landing.jpg

Vi runder året af i højt humør: Som en særlig tak til dig og alle vores andre kunder har vi valgt af at sætte trumf på årets sidste måned. Vi afholder en stor julekonkurrence, som løber fra 27/11 til og med 27/12, med masser af kolde kontanter på højkant!

Hvilken bedre måde at sige farvel til 2017 end ved at sige goddag til 2018 med splinternye døre og vinduer? Bliv klogere nedenfor.

1Julekonkurrence
Kunne du tænke dig at blive den heldige vinder af GRATIS Klarvinduer og døre? Alt hvad du skal gøre er at placere en ordre på vores hjemmeside mellem d. 27. november og 27. december (begge dage inkl.) – så får du chancen for at få hele dit ordrebeløb retur! Vi trækker vinderen d. 28/12 på vores Facebookside.


Gå ikke glip af muligheden for at få en ekstra, stor julegave.

235% på ALT
Spar mange tusinde kroner netop nu! Vi tilbyder i øjeblikket 35% rabat på samtlige vores produkter. Kan du finde bedre priser på døre og vinduer et andet sted, hører vi gerne fra dig! Find inspiration til dit køb på vores blog.
3Tak for i år
Hos Klarvinduer er vi utroligt glade for al den positive respons vi har fået af vores kunder i 2017. Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger, og håber, at du er – eller bliver – en af de mange danskere, der har haft en god handelsoplevelse med os.

Følger du os på Facebook? På siden finder du sjove videoer, konkurrencer og meget andet, som helt KLART er værd at tjekke ud J: https://www.facebook.com/klarvinduer.