BLACK-FRIDAY-IDENYT-FINAL-6.jpg

 

 

I den kolde og mørke tid kan vi hurtigt komme til at bruge alt for meget energi, for at have det behageligt i hjemmet. Det er dyrt både for vores pengepung og for vores miljø. Derfor giver vi dig her tips til en energivenlig vinter, hvor du hverken fryser om næsen eller har dårlig samvittighed over, hvor meget I fyrer. 

Sådan kommer du den høje varmeregning til livs

Der er heldigvis meget du kan gøre, for at komme billigere gennem vinteren. Her har dine vinduer meget at sige om, hvor meget energi du bruger. Jo nyere og bedre isoleret dine vinduer er, jo bedre holder de på varmen. Du vil blive overrasket over, hvor meget gamle og forfaldne vinduer i virkeligheden kan koste dig. Med energivinduer udnytter du varmen fra solen mest mulig, og maksimerer lysindfaldet. 
Samtidig er de 3-lags, som gør dem ekstra robuste til enhver slags vind og vejr, vinteren har at byde på. 

Undgå dug og optimer jeres indeklima

Dug kan være yderst skadeligt for dine vinduespartier og indeklima, og kan i værste fald ødelægge dine vinduer og føre til skimmelsvamp og råd i din bolig. Derfor bør du være opmærksom på om dine ruder dugger indefra, og sørge for at tørre dem af. Her vil vinduer med en varm kant mindske duggen, og det vil være lettere at bevare det sunde indeklima. 

Få luftet ud dagligt uden at få kuldegysninger

Et stort problem med vinteren er, at vi har det med at blive mere 'indelukket'. Det kan mærkes på boligen, at vi opholder os mere i hjemmet og har skruet godt op for radiatorne. Derfor er det vigtigt at få luftet ud dagligt, for at boligen holdes sund og undgå, at familien bliver syg. 
Her kan I med udluftningsventiler på vinduerne få luftet ud jævnligt, uden at varmen siver ud og uden at I bemærker det synderligt. 

Derfor kan du spare penge ved at skifte til energivinduer

Det kan virke oplagt at bevare sine oprindelige vinduer i så mange år som muligt, for at spare udgifterne til at købe og montere nye. Men faktisk vil ældre eller forfaldne vinduer påvirke din varmeregning så meget, at det bedre kan betale sig at købe nye energivinduer. Det er især tilfældet hvis du har 1-lagsruder eller isoleringen er blevet beskadiget. Så siver varmen direkte ud og I skal fyre mere. Her kan du spare utroligt meget på varmeregningen med nye vinduer, og det vil samtidig være sundere for miljøet. Du kan se udregningerne her

Tag del i vores Black Friday tilbud: spar 40-50% på alle vinduer og døre

Du har lige nu chancen for at forny dine vinduespartier og optimere dit indeklima til uhørt lavpris! Hos Klarvinduer tilbyder vi 40-50% på alle vinduer og døre, i forbindelse med Black Friday. Her giver vi dig mulighed for at specialdesigne dine elementer, præcis som du ønsker dem. Det kunne for eksempel være 3-lags energirvinduer med udluftningsventil, varme i kanten samt maksimalt lysindfald. Samtidig lover vi hurtig levering, så du kan få monteret dine vinduer, før kulden virkelig bider til! Vil du gerne være sikker på at få monteret i en fart, kan du gøre brug af vores monteringsservice. Så får du monteret dine vinduer og døre samme dag, som du får dem leveret!