Sommerens helt store overraskelse

flash-sale-landing.jpg

Velkommen til et af vores vildeste udsalg til dato! Lige nu får du 40% rabat på samtlige produkter på Klarvinduer.dk, og vi garanterer, at du kan finde døre og vinduer der passer til netop dit hjem.

Er du endnu ikke kommet i ferie-mode, kan du kickstarte sommerhumøret med priser der utvivlsomt er blandt markedets laveste. Der får med andre ord kvalitetsprodukter til ekstra gode budgetpriser.

Herunder kan du bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig og hvorfor du bør slå til lige nu:

1Halvårs-udsalg
Vi er nu halvvejs igennem året, og det fejrer vi med 40% skarpere priser. Uanset om du er på udkig efter nye døre eller vinduer, får du hos Klarvinduer mest muligt kvalitet for pengene. Udnyt sommerens gode vejr, og istandsæt eller byg nyt inden efterårets regn og rusk melder sit komme.
2Begrænset periode
Den vilde 40%-rabat gælder kun i uge 26! Dette tidspunkt på året er i forvejen ideelt til al slags renovering, såvel som nybyggeri, da håndværkernes travle forår er blevet erstattet af mere fleksible sommermåneder. Halvårs-udsalget er med andre ord din chance for at udnytte tømrerens øgede fleksibilitet, og for at få årets hidtil laveste priser.
3100% tilfredshed
Hos Klarvinduer vil vi give alle mulighed for, med nye vinduer og døre, at skabe drømmeboligen. Vores forretningsmodel er kendetegnet ved en effektiv produktion, høje kvalitetskrav og en strømlynet leveringsproces. Derudover tilstræber vi at opnå 100% tilfredshed, og vi er derfor stolte af vores kunders positive Trustpilot-anmeldelser.

Vi står naturligvis til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at finde dine drømme vinduer- og døre i løbet af disse 7 tilbudsdage. Gå ikke glip af halvårs-udsalget – ring eller skriv til os i dag.

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

-40% lige nu!

Få 40% rabat på alle vinduer og døre

Ekstra rabat kupon til næste køb

Køb før 31/1: få -10% på dit næste køb

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883