Hos Klarvinduer, sætter vi en stor ære i at levere topkvalitet i alle aspekter – fra du placerer din ordre, til elementerne er færdigmonterede. Fragten har derfor utrolig stor betydning, som et af de mest sårbare led i hele processen!

Af samme årsag, benytter vi de bedste af de bedste til jobbet; K.Hansen Transport som ikke bare stor erfaring i fragt af døre og vinduer – deres chauffører er top-professionelle og sørger for, at dine elementer bliver leveret lige præcis dér hvor du ønsker det! For netop at sikre os, at leverancen til fulde lever op til dine forventninger, kræver vi derfor også, at der skal være nogen hjemme på adressen til at tage imod chaufføren og vise ham, hvor varerne skal placeres.

1Leveringstid
Når først beslutningen er taget, er det altid svært at vente på sine nye vinduer og døre. Vi bestræber os derfor altid på, at levere din ordre hurtigst muligt. Når du gennemfører din ordre, vil du kort tid efter modtage en ordrebekræftelse på email, hvoraf den forventede leveringstid fremgår.
2Levering
Du vil blive kontaktet indenfor ganske kort tid med din endelige leveringsdato. Vi minder dig om, at der helst skal være nogen på adressen til at tage imod chaufføren. Han vil kontakte dig i god tid inden han ankommer til din adresse. 
3Priser
Vi er absolut ikke tilhængere af at gøre forskel på vore kunder – og slet ikke på grund af geografi. Derfor har vi valgt at tilbyde fragten til samme pris, uanset om du bor i nord eller i syd, i øst eller i vest.

Fragtprisen, der bliver lagt til din ordre, vil derfor altid kun være kr. 375,-
Bestiller du for mere end kr. 10.000,- leverer vi helt gratis!
 
4Bor du på en ikke-brofast ø?
Ved levering til ikke-brofaste øer, vil din ordre kun blive leveret til havnekontoret på nærmeste danske landfaste havn. Derefter er du selv ansvarlig for at få sejlet/fragtet din ordre til din bopæl. Ønsker du hjælp til at få ordren leveret helt til din adresse koster det min. 500 kr. ekstra.
Er du stadig i tvivl, så kontakt os på email kundesupport@klarvinduer.dk eller tlf.: +45 78 768 883.