Vi mener selv, at vi har Danmarks mest fleksible levering! Hvorfor? Hos os kan næsten alt kan lade sig gøre.

Hos Klarvinduer, sætter vi en stor ære i at levere topkvalitet i alle aspekter – fra du placerer din ordre, til elementerne er færdigmonterede. Fragten har derfor utrolig stor betydning, som et af de mest sårbare led i hele processen!

Vi benytter os af de bedste til at udføre jobbet nemlig; K.Hansen Transport som ikke bare har stor erfaring med fragt af døre og vinduer – deres chauffører er topprofessionelle og sørger for, at dine elementer bliver leveret lige præcis dér hvor du ønsker det!*

**Bemærk venligst opmærksom på, at chaufførerne ikke kan være behjælpelig med at bære produkterne ind.

1Leveringstid
Når først beslutningen er taget, er det altid svært at vente på sine nye vinduer og døre. Vi bestræber os derfor altid på, at levere din ordre hurtigst muligt. Når du gennemfører din ordre, vil du kort tid efter modtage en ordrebekræftelse på e-mail, hvoraf den forventede leveringstid fremgår.

Ønsker du levering af ordren på et senere tidspunkt end den forventede leveringsuge, som fremgår på hjemmesiden, kan du selv bestemme hvilken uge din ordre skal leveres i online – inden du går til betaling. 
2Levering

Du vil i ugen op til leveringen blive kontaktet med din endelige leveringsdato – vi gør opmærksom på, at der altid bliver oplyst to dage, hvor leveringen kan ske. Vi minder dig om, at der helst skal være nogen på adressen til at tage imod chaufføren. Kan dette ikke lade sig gøre og du ønsker varen placeret i din carport, bør du venligst oplyse dette ved bestilling. Vores chauffør bestræber sig på at kontakte dig i god tid inden han ankommer til din adresse. 

3Priser

Vi er absolut ikke tilhængere af at gøre forskel på vore kunder – og slet ikke på grund af geografi. Derfor har vi valgt at tilbyde fragten til samme pris, uanset om du bor i nord eller i syd, i øst eller i vest.

Fragtprisen, der bliver lagt til din ordre, vil derfor altid KUN være kr. 375,-
Bestiller du for mere end kr. 10.000,- leverer vi helt gratis!

 
4Bor du på en ikke-brofast ø?

Intet problem! Dog skal du være opmærksom på, at din ordre vil blive leveret til havnekontoret på nærmeste danske landfaste havn, ved levering til ikke-brofaste øer. Derefter er du selv ansvarlig for at få sejlet/fragtet din ordre til din bopæl. Ønsker du hjælp til at få ordren leveret helt til din adresse koster det som min. 500 kr. ekstra. 
Er du stadig i tvivl, så kontakt os på e-mail kundesupport@klarvinduer.dk eller tlf.: +45 78 768 883.