04-17-landing.jpg

Hos Klarvinduer er vi begejstrede for, at foråret endelig er landet. Vi giver dig derfor, i en begrænset periode, op til 25% på hele vores sortiment! Gå ikke glip af denne unikke chance for at få lave priser i stedet for lave temperaturer.

Uanset om du er på udkig efter en ny terrassedør eller et større vinduesparti, fx af fastkarm-varianten, vil du finde det du søger – til ekstra lave priser – lige her på siden. Med nye vinduer eller døre kan du for alvor få gavn af udsigten ud til haven, og nyde det i fulde drag, når alting igen står i fuldt flor!

Vores forårspriser er blandt markedets laveste. Læs mere om kampagnen med forårsbaskerne lige her:

 

1Foråret er landet!
Når man har sagt forår, har man også sagt en ny hus- og havesæson. Nu hvor temperaturerne endelig begynder at nærme sig et niveau, hvor det er behageligt at bevæge sig udenfor, skal du naturligvis ikke snydes for at kunne shine din bolig op, uden at skulle springe budgettet.


Vi har derfor indledt en eksklusiv periode med særlige forårsrabatter, som giver dig mulighed for at give fx dit hus eller din lejlighed en stilmæssig overhaling.

2Op til 25% rabat
Her er chancen for endelig at kunne isætte nye vinduer og døre til en overkommelig pris.I øjeblikket giver vi dig op til 25% mere for prisen, så du kan roligt bestille lige præcis det kvalitetsvindue eller den detaljerige dør, du altid har drømt om.
3
Få gratis levering
Desuden vil vi glæde os til at give dig en gratis fragt ved køb over 10 000,-.  Din ordre vil blive leveret direkte til dit dørtrin. DSV som ikke bare stor erfaring i fragt af døre og vinduer – deres chauffører er top-professionelle og sørger for, at dine elementer bliver leveret lige præcis dér hvor du ønsker det!

Denne kampagnes ekstraordinære op til 25%-rabat tilbydes på samtlige produkter du finder her på hjemmesiden. Har du spørgsmål til forårskampagnen, eller til din bestilling, er du mere end velkommen til at kontakte os.