Forårsfejring – Dronningens fødselsdag!

686x400_double_klar.jpg

Blomsterne spirer, solen skinner atter igen – og forårsfornemmelsen sitrer for alvor i kroppen! Klarvinduer har i den grad set frem til forårets komme og ikke mindst til at fejre vor’ kære Dronning Margrethe, som fylder 78 år.

Hvis din forårsrenovering også står for døren, vil vi meget gerne give en hånd med! Nedenfor kan du læse mere om, hvad det betyder for dig, at vi hos Klarvinduer fejre Dronning Margrethes fødselsdag:

1Forårsfejringer!
Arh… endelig forår! Vi fejrer, at solen endelig skinner, og at Dronning Margrethe fylder 78 år! Vi har vores helt egen måde at fejre Dronningens fødselsdag på – vi har nyligt investeret stort i nyt produktionsudstyr og har derfor skåret ned på vores produktpriser. Dette betyder, at vi i løbet af april lancerer et helt nyt produktsortiment, til endnu bedre priser! Som vi selv vil sige det, Klarvinduer version 2.0. Du kan allerede nu få en smagsprøve på vores forbedringer ved at gøre brug af det fremragende tilbud – til bedre priser end før!

Vi giver i denne anledning 22% rabat på din næste ordre. 100% minus 78 (Dronningens alder) = 22% rabat. Måske vi kunne friste med en ny terrassedør? Eller en opgradering af vinduerne i udestuen? Ligegyldigt hvad du søger, får du lige nu HELE 22% rabat på din ordre!

2Levering der BATTER!

Har du heller ikke lyst til at vente i månedsvis på dine nye vinduer og døre? Vi hader også at spilde tiden, og det gælder naturligvis også din dyrebare tid! Derfor leverer vi dine nye vinduer og/eller døre på blot 3-4 uger! Leveringsprisen er desuden på beskedne 299 kr., hvorimod du får GRATIS LEVERING, hvis du bestiller for min. 4999 kr.!

3Vind en fødselsdagskage!

I anledningen af Dronning Margrethes fødselsdag har du mulighed for at vinde EN GRATIS FØDSELSDAGSKAGE, til din næste fødselsdag. Vi udlodder HELE 3 kager og alt hvad du skal gøre, er at foretage en bestilling, så deltager du automatisk i konkurrencen om én GRATIS fødselsdagskage. 

*OBS kampagnen gælder t.o.m d.30/4/2018 

Vi gør alt hvad vi kan for at give dig en god købsoplevelse og er stolte af at have opnået en Trustpilot score på 8.7/10. Ved at trykke på linket neden for kan du blive klogere på hvad vores kunder synes om at handle med os: https://klarvinduer.dk/referencer.

Hvem er Klarvinduer

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Vi fejrer Dronningens fødselsdag!

Du får derfor 22% rabat på ALT!

Lynhurtig levering

Kun 3-4 uger!

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883