60% rabat

Pladedøre

Lodret udfræsning

Træd ind i Klars fantastiske verden af pladedøre, hvor du finder den eksklusive og perfekte hoveddør, du altid har drømt om til en pris, der ikke ruinerer dig. Denne er en simpel og elegant pladedør med lodrette udfræsninger.

VAREINFO

Varenummer: PLATE2

Produktsystem: 3-lags glas, træ (Energimærkning).

MaterialerLangsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 77 x 101 mm.

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 0,53 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS: Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af døre i høj kvalitet til de mest overkommelige priser på markedet. Tag din tid til at udforske vores udvalg af pladedøre, og du vil hurtigt opdage, at vi er blandt de bedste i branchen.

Vi tilbyder seks forskellige stile af pladedøre, alle fremstillet med materialer i høj kvalitet og teknikker, der sikrer lang holdbarhed og modstandsdygtighed mod vind, vejr og med fantastisk beskyttelse mod indbrudsforsøg. Vores pladedøre er lavet af de bedste materialer, hvilket gør dem til en sikker og værdifuld investering i din bolig.

Godt design og sikkerhed er afgørende for os, og det er grundlaget i vores arbejde. Vi arbejder hårdt på at sikre, at vores pladedøre giver både det rette udseende og den rette sikkerhed i dit hjem, så dine besøgende med det samme vil blive imponeret og underholdt på samme tid.

Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til din dør-shopping proces. Kontakt os i dag for yderligere information og rådgivning. Vi står til din rådighed, og vi er her for at hjælpe dig i hver step.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti