60% rabat

Pladedøre

Lodret udfræsning 1 rude aflang

Det perfekte valg til enhver boligejer, der ønsker at tilføje stil og sikkerhed til deres hjem! Med vores lodret udfræsede design og aflange rude, kan du være sikker på, at din nye hoveddør ikke kun vil imponere i dag, men også i mange år fremover!

VAREINFO

Varenummer: PLATE5

Produktsystem: 3-lags glas, træ (Energimærkning).

MaterialerLangsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 77 x 101 mm.

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 0,53 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS: Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Du kan være sikker på, at du investerer i en dør af høj kvalitet og med en lang levetid. Og det bedste af alt? Vores pladedøre er en af markedets billigste valg uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Vores udvalg af pladedøre inkluderer seks forskellige stilarter, der er skræddersyet til at imødekomme alle dine behov og smagspræferencer. Fra klassiske og tidløse designs til mere moderne og unikke udskæringer - hos os kan du finde en dør, der passer til din personlige stil og din budgets størrelse.

Vores pladedøre er lavet af de bedste materialer på markedet, herunder træ og HDF, hvilket sikrer holdbarhed og beskyttelse mod vejret. Og i modsætning til andre pladedøre på markedet, skiller vores pladedøre sig ud og imponerer endnu mere med deres exceptionelle kvalitet, sikkerhed og levetid.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den perfekte pladedør til dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os for råd og vejledning.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti