udsalg: 55%

Pladedøre

Glat overflade 1 rude aflang

Vores pladedøre er ikke bare smukke og stilfulde, de er også konstrueret af de bedste materialer, der sikrer dig en solid og pålidelig dør i mange år fremover. Denne har en smuk glat overflade og en enkelt aflang rude.

VAREINFO

Varenummer: PLATE3

Produktsystem: 3-lags glas, træ (Energimærkning).

MaterialerLangsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 77 x 101 mm.

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 0,53 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS: Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 30 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Er du på udkig efter en topkvalitets pladedør, der både er sikker, flot og holdbar? Så hop om bord hos Klar, hvor vores store udvalg af pladedøre vil tage pusten fra dig!

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder et fantastisk sortiment af pladedøre i seks forskellige designs - alle bygget med vores unikke teknik, der kombinerer materialer som aluminium, isolering og træ i en enkelt ramme.

Vi ved, at markedet bugner af forskellige typer af pladedøre, men vi tør godt love, at vores er nogle af de bedste på markedet, og samtidig til en af de billigste priser - uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Så skynd dig at bestille din nye pladedør hos Klar, og glæd dig til at tage imod et varmt og hjerteligt velkommenfra os!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti