Dreje/kip dobbelt terrassedøre

2 døre 6 ruder

Forvandl dit hjem i dag med vores smukke og slidstærke dreje kip terrassedøre, der kommer i en klar udgave med 3 små glaspartier i hver dør (6 ruder totalt). Monteringen er nem og bekvem, og med vores høje standarder for materialer er du sikret en lang levetid på dine nye døre.

PRODUKTINFO

Produktnummer: DETD2-6H

Materialer: Polsk fyrretræ.

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3.

Ramme: 136x68mm.

Karm: 81x68mm.

Hængsler: SILVER.

Håndtag, låse, ventiler, vindbremser: AXA HOME SECURITY.

Forborede monteringshuller: INGEN forborede huller.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse standard, KFV ESPAG.

Panel: Panel med forhøjet og profileret panel på begge sider, med mørke tætningslister.

Slutblik: Justerbar holder.

Glas: Ug=1,1 W/m2K + Swisspacer.

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01.

Maling: Grundmaling: AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94.

Malingsteknologi: Finiture Robot.

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja.

Garanti: 7 år.

BEMÆRK: For hoveddøre med sideparti er sidepartiets minimumsbredde 35 cm. Tag venligst dette i betragtning, når du beregner døråbningen.

Tekniske tegninger

Gør dine indendørs og udendørs rum til ét med vores fantastiske dreje kip dobbelte terrassedøre! Disse døre er det ultimative valg, når du vil have den bedste forbindelse mellem dine områder. Og med deres dobbelt-funktion bliver de også utroligt alsidige - åbn dem traditionelt som terrassedøre, eller vip dem indad som et vindue.

Vi har videreført den klassiske terrassedør og gjort den endnu bedre! Med en bredde, der svarer til to døre og mulighed for at åbne og vippe uafhængigt af hinanden, er disse døre det essentielle valg for det moderne hjem. Og med vores tilt-and-turn teknologi inkluderet, bliver disse døre endnu mere eftertragtede i moderne arkitektoniske designs.

Vores Dreje Kip Dobbelte Terrassedøre fås i træ og træ/alu og med 12 års garanti, hvis du vælger træ/alu. Og det bedste? De er en af de billigste på markedet, uden at gå på kompromis med kvalitet! Så tøv ikke, kom og se vores fantastiske udvalg i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti