Dobbelt Terrassedør20 ruder

Indtast dine karmmål
120 x 175 cm
Indtast dine karmmål

iOpmåling vinduer & døre

Breddecm

Vælg elementmål fra 120 - 190 cm

Højdecm

Vælg elementmål fra 175 - 230 cm

eller

Forhåndsbestemt

Det sikre valg til renoveringsopgaver, hvor du får et billigt men tidsvarende træprodukt.

Det sikre valg, hvis du ønsker at minimere varmeudgifterne samt vedligeholdelsen.

Det sikre valg, hvis du ønsker at minimere udefrakommende støjgener.

Glas
Basic Lavenergi
Detailid3 05.jpg
Basic Lavenergi
Basic Lavenergi 2 lags glas består af to glasruder og et hulrum med med en “varm” afstandsprofil af gummi. Glassets tykkelse er på 3-6 mm alt efter hvilken type glas du vælger, og hulrummet er 20 mm. Samlet giver dette en tykkelse på 26-32 mm og en lav u-værdi på 1,1, der er ensbetydende med god isolering og potentielle besparelser på din varmeregn
Se mere
Valgt
Detailid3 08.jpg

Bedste valg!

Premium Energi+
Premium Energi+ 3 lags glas består af tre glasruder og to hulrum med “varme” afstandsprofiler af gummi. Tykkelsen på glasset varierer mellem 3-6 mm og hulrummene er hver især 18 mm. Samlet giver dette en tykkelse på 48 mm for klart glas og lav u-værdi på 0,7, der er ensbetydende med rigtig god isolering og store potentielle besparelser på din varme
Se mere
Glas
Antallet af glaslag bestemmer, hvor godt glasset isolerer og holder på varmen. Jo flere lag, dets mere sparer du på varmeregningen.
Materialer
Fyrretræ
3layer_wood.jpg
Fyrretræ
Træ der holder. Vores træ stammer fra langsomt voksende nordisk fyrretræ, med en særlig høj kerneandel. Vi har valgt den bedste leverandør af træ, der kvalitetstjekker 3 gange dagligt. Vi kontrollerer træet endnu engang, når det ankommer til vores fabrik. Det fingerskarret træ bliver scannet af en højteknologisk 4-sidet træ-scanner, så vi er 100%
Se mere
Valgt
3layer_alu.jpg
Træ + Aluminium
Træ med Aluminium. Vælg dette produkt for længere holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Du skal ikke male træ/alu, da aluminium beskytter træet mod sol og vind. Med den rette vedligeholdelse (vask af rammer og smørelse af hængsler) kan elementerne holde en hel livstid, og beholde samme flotte udseende. Det koster mere end simpelt træ, ja, men med
Se mere
Materialer
Alle vores elementer består af en solid trækonstruktion, der har en lang levetid, høj isoleringsevne og er bæredygtig. Med træ/alu får du alt dette plus et alu-lag, der gør det næsten vedligeholdelsesfrit, og du slipper for at male udvendigt.
Farver
Ren Hvid
Ren Hvid
(9010)
Valgt
OxidRød
(3009)
KromGrøn
(6020)
AntrasitGrå
(7016)
LyseGrå
(7035)
MahogniBrun
(8016)
DybSort
(9005)
Farver
Slå kreativiteten løs og vælg mellem 7 forskellige farver. Har du valgt træ/alu kan du endda vælge forskellig udvendig og indvendig farve, for virkelig at vise forskellen mellem inde og ude.
Åbningsretning
Højre udadgående
111.jpg
Højre udadgående
Højre udadgående: her er hængslerne placeret i højre side set udefra. Inden du bestiller din nye dør er det vigtigt at du er særligt opmærksom på at åbningsretningen er korrekt. Åbningsretningen er den side som døren åbnes til, det vil sige den side af døren hvor man kan se hængslerne når man står foran døren. Udadgående døre ses derfor udefra, og
Se mere
Valgt
abnerhojreind.jpg
Højre indadgående
Højre indadgående: her er hængslerne placeret i højre side set indefra. Inden du bestiller din nye dør er det vigtigt at du er særligt opmærksom på at åbningsretningen er korrekt. Åbningsretningen er den side som døren åbnes til, det vil sige den side af døren hvor man kan se hængslerne når man står foran døren. Udadgående døre ses derfor udefra,
Se mere
abnervenstreud.jpg
Venstre udadgående
Venstre udadgående: her er hængslerne placeret i venstre side set udefra. Inden du bestiller din nye dør er det vigtigt at du er særligt opmærksom på at åbningsretningen er korrekt. Åbningsretningen er den side som døren åbnes til, det vil sige den side af døren hvor man kan se hængslerne når man står foran døren. Udadgående døre ses derfor udefra
Se mere
abnervenstreind.jpg
Venstre indadgående
Venstre indadgående: her er hængslerne placeret i venstre side set indefra. Inden du bestiller din nye dør er det vigtigt at du er særligt opmærksom på at åbningsretningen er korrekt. Åbningsretningen er den side som døren åbnes til, det vil sige den side af døren hvor man kan se hængslerne når man står foran døren. Udadgående døre ses derfor udef
Se mere
Åbningsretning
Åbningsretningen er det svære og samtidigt meget vigtige valg der skal træffes! OBS! For at se et billede om åbningsretning, tryk venligst se mere.
Glas typer
Klart glas
klaas plain 1920x1080.jpg
Klart glas
i Klart glasDet mest anvendte glas til de fleste formål. Det perfekte glas, til den perfekte udsigt. Alle vore glas er naturligvis super lav-energi og leveres som standard med varmkant. Det er godt både for miljøet og for din pengepung.
Valgt
Solafskærmende.jpg
Solbeskyttende glas
i Solbeskyttende glasSolbeskyttende og energibesparende glas blokerer 63% af solens varme. Det giver et behageligt indeklima hele året, og reducerer omkostningerne ved afkøling af rummet om sommeren og ved opvarmning om vinteren. Solbeskyttende glas har 10-12% mindre lysindfald end klart glas, men stadig et lysindfald på hele 70% for Basic Lavenergi og 64% for Premium Energi+.
Lydglas.jpg
Lydglas
i LydglasLydisoleret glas er det perfekte valg til områder med et højt støjniveau. Glasset hjælper med at skabe et roligt indendørs miljø, der giver større komfort og trivsel, bedre søvnkvalitet, og sænket stressniveau.
Sikkerhedsglas.jpg
Sikkerhedsglas
i SikkerhedsglasVores sikkerhedsglas er 4x stærkere end almindeligt glas, hvilket beskytter dig og din familie mod potentielle skader forårsaget af brudt glas. Specielt i døre, terrassedøre eller større glaspartier, er det værd at overveje brugen af sikkerhedsglas. Skulle uheldet ske, bliver glasset siddende på foliet så, skaderne forhindres.
Kura 4 mm.jpg
Kura
i KuraKura er ligeledes et ornamenteret råglas og kendetegnet ved de lodrette linjer og den ruflede overflade.
Ornament 4 mm.jpg
Ornament
i OrnamentOrnament er den mest anvendte råglas og er netop kendetegnet ved den rå og ruflede overflade.
Väikesed osad 21.jpg
Satinovo
i SatinovoSatinovo er den mere moderne type råglas, med en mere blød og silkeagtig overflade. Dette elegante udtryk passer perfekt til nyere bygninger.
Parsol grey 4 mm.jpg
Antisol Grey
i Antisol GreySpecielt på syd-vendte facader, bliver det mere og mere moderne at anvende solglas. Det er et lidt mørkere glas at se igennem, men det bremser det stærke sollys og giver et bedre indeklima. Antisol Grey er et solglas, med en mere grålig overflade.
Glas typer
Fra vort store udvalg af forskellige glastyper, kan du vælge det rigtige glas til det rigtige formål.
Profiler
Softline
softline.jpg
Softline
Blødere og rundere kanter, giver et elegant og moderne udtryk.
Valgt
Detailid3 01.jpg
Classic
Det klassiske profil, også kendt som “bondehusprofilet”, er kendt for både sine skarpere kanter og kehlede hjørner.
Profiler
Et vindues eller en dørs udseende afhænger rigtig meget af karmprofilet. Du kan vælge mellem den moderne Softline, eller den helt klassiske stil. Det er din vision og dit valg. Bemærk venligst, at sprosserne bliver den samme som den valgte profiltype.
Sprosser
Smal 24 mm
sprosse_smal.jpg
Smal 24 mm
Bemærk venligst, at sprosserne udvendigt altid er i Aluminium og den samme uanset, hvilken type profil der vælges. Forskellen ses indvendigt, hvor du kan vælge imellem Classic eller Softline profiler. Se venligst billederne.
Se mere
Valgt
sprosse_bred.jpg
Bred 44 mm
Bemærk venligst, at sprosserne udvendigt altid er i Aluminium og den samme uanset, hvilken type profil der vælges. Forskellen ses indvendigt, hvor du kan vælge imellem Classic eller Softline profiler. Se venligst billederne.
Se mere
Med-Wiener.png

Bedste valg!

Duplex smal 24 mm
Giver maksimalt lysindfald og et elegant udtryk på især mindre størrelse vinduer. Duplex Energisprosser er det bedste valg til dig, der har øje for detaljen. Ruden brydes ikke af sprosserne, som i gamle dage, men kombinerer den moderne, energivenlige effekt fra pålimede sprosser med det klassiske udtryk fra gammeldags sprossevinduer. Dette opnås
Se mere
Med-Wiener.png

Bedste valg!

Duplex bred 42 mm
Denne sprosse kan siges at være det mere traditionelle og klassiske valg, og er til dig, der ønsker sprosser med et mere markant udtryk. Duplex Energisprosser er det bedste valg til dig, der har øje for detaljen. Ruden brydes ikke af sprosserne, som i gamle dage, men kombinerer den moderne, energivenlige effekt fra pålimede sprosser med det klass
Se mere
Sprosser
Det er oftest sprosserne der lige giver det ekstra elegante udseende. Vi bruger kun klæbesprosser. Dvs. sprossene er limet på ruden og det er den mest energirigtige måde at lave sprosser på, da ruden er i et stort stykke.
Udfræsning for not
Uden not
Ilma jooneta.jpg
Uden not
Elementet leveres helt uden noter indvendigt, så har du mulighed for enten selv at fræse noter tilpasset eksisterende lysninger eller montere vinduet/døren og blot afslutte med en fuge indvendigt.
Valgt
Udfræsning for not - sider og top.jpeg
Side og top not
Elementet leveres med 10x10 mm not begge sider og i overkarmen, heri kan du montere lysninger så du får en elegant afslutning af din vindues eller dør montering.
Udfræsning for not
Notudfræsningen er et 10 mm spor på indersiden af karmen, som på en enkelt måde giver mulighed for at lave vindueslysninger og bundstykke. En flot overgang mellem karm og væg. Bemærk: der kan ikke laves not på indadgående døre.
Udluftningsventil
Ingen ventil
Ingen ventil
Valgt
hvid ventil.jpg
Hvid ventil
Vi anvender en intelligent og skjult, indbygget udluftningsventil, så du får ventileret dine rum uden at gå på kompromis med udseendet på dine vinduer. Bemærk: - Der kan ikke vælges udluftningsventil til fastkarmselementer. - Brug af ventiler tager effekten af eventuel lydglas.
Se mere
gra ventil.jpg
Grå ventil
Vi anvender en intelligent og skjult, indbygget udluftningsventil, så du får ventileret dine rum uden at gå på kompromis med udseendet på dine vinduer. Bemærk: - Der kan ikke vælges udluftningsventil til fastkarmselementer. - Brug af ventiler tager effekten af eventuel lydglas.
Se mere
Udluftningsventil
Udluftningsventiler sørger for at du får skiftet luften i rummet, uden at skulle åbne vinduet. Vi anbefaler at bruge udluftningsventiler i rum som for eksempel badeværelser, toiletter, køkkener og soveværelser.
Bundstykker
Hårdttræ
bundstykker_wood.jpg
Hårdttræ
Vores mahogni bundstykke er 44 mm.
Valgt
bundstykker_alu.jpg
Aluminium
Vores aluminiumbundstykke er 24,8 mm.
Bundstykker
Bundstykket sikrer dit nye element mod vind, vejr og kulde. Vi tilbyder både bundstykker af hårdttræ og komposit/alu. Ved facadedøre skal du blandt andet være opmærksom på reglerne for niveaufri adgang.
Greb
Krom greb
Krom greb.jpg
Krom greb
Valgt
Hvidt greb.jpg
Hvidt greb
Hvidt greb med børnesikring.jpg
Hvidt greb med børnesikring
Krom greb med børnesikring.jpg
Krom greb med børnesikring
Hvidt greb med lås.jpg
Hvidt greb med lås
krom greb med las.jpg
Krom greb med lås
Greb
Grebet er den del af døren, du oftest har fat i. Derfor tilbyder vi et udvalg af førsteklasse greb, der både ”ligger godt i hånden” og holder i mange år frem i tiden. Terrassedørene har kun greb indvendigt.
Vindbremse
Ingen vindbremse
Ingen vindbremse
Valgt
Vindbremse
Vindbremse
For at undgå, at døren blæser op, med fare for at ødelægge hængsler eller overfladen på døren, er vindbremsen en god og simpel løsning. En trinløs friktionsbremse, placeres i toppen af rammen og karmen.

VAREINFO

Varenummer: DTD1-10K

Materialer: Knastfrit Langsomt Voksende Nordisk Kernetræ m. høj Kerneandel
Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3
Ramme: 57 x 101 mm
Karm: 44 x 115 mm
Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO)
Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering
Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør)
Fyldning: Profileret på begge sider (HDF - Hard Density Fiberboard)
Slutblik: Justerbart slutblik for sikkerhedslåse
Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish

Glas: Ug – værdi 1,1 W/m2 K

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437
Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - børnevenlig og uden farlige giftstoffer
Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer)

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemænd kun billige priser og god kvalitet. 
CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet
Garanti: 10 år

Konstruktionstegninger

OBS: Ved varenummer FD3VO, FD3VR and FD3VS kan der ikke vælges duplex sprosser, hvilket påvirker udseendet.

Levering
Standard:Uge 33
Pris
10.467,66 kr
Rabat
-35% (-3.663,68 kr)
Din pris
6.803,98 kr

Tilføj flere produkter!

1
Det siger kunderne om os
Hos Klarvinduer er visionen Klar – vi er til for vore kunder!

De fleste mennesker oplever måske kun én eller to gange at skulle investere i nye vinduer og døre, så det er oftest en stor beslutning der skal tages. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – med gode råd, vejledning, information og generelt bare med svar på alle de spørgsmål du må have. Og tøv endelig ikke med at kontakte os – alle spørgsmål er relevante og vi tager dem alle meget seriøst.

35% RABAT

Slå til nu!

Over 10.000 har købt

8.7/10 Trustpilot score

Telefontider: 09-12

Telefontider: 09-12

78 768 883