Dobbelt Facadedør10 fyldninger

Indtast dine karmmål
120 x 175 cm
Indtast dine karmmål

iOpmåling vinduer & døre

Breddecm

Vælg elementmål fra 120 - 190 cm

Højdecm

Vælg elementmål fra 175 - 230 cm

eller

Forhåndsbestemt

Det sikre valg til renoveringsopgaver, hvor du får et billigt men tidsvarende træprodukt.

Det sikre valg, hvis du ønsker at minimere varmeudgifterne samt vedligeholdelsen.

Det sikre valg, hvis du ønsker at minimere udefrakommende støjgener.

Lag
2 lags
2 lags
Bestiller du med 2 lag, betyder det, at fyldningerne i din dør vil være 2 lag tykke. Ønsker du ikke glas elementer i din dør, så er denne komposition af materialer, der isolerer og ser pænt ud, det rigtige valg til dig. OBS: Vælg 3 lag for mindre varmetab og støj.
Se mere
Valgt
3 lags
Bestiller du med 3 lag, betyder det, at fyldningerne i din dør vil være 3 lag tykke. Vi anbefaler altid 3 lag, da denne komposition har det mindste varmetab, og mindsker støj mere end 2 lag formår. For relativt få penge kan du altså opnå betydelige fordele. Mindre varmetab gennem døren giver besparelser på varmeregningen, hvor størrelsen heraf
Se mere
Lag
Antallet af lag bestemmer, hvor godt døren er isoleret og holder på varmen. Jo flere lag, dets mere sparer du på varmeregningen.
Materialer
Fyrretræ
3layer_wood.jpg
Fyrretræ
Træ der holder. Vores træ stammer fra langsomt voksende nordisk fyrretræ, med en særlig høj kerneandel. Vi har valgt den bedste leverandør af træ, der kvalitetstjekker 3 gange dagligt. Vi kontrollerer træet endnu engang, når det ankommer til vores fabrik. Det fingerskarret træ bliver scannet af en højteknologisk 4-sidet træ-scanner, så vi er 100%
Se mere
Valgt
3layer_alu.jpg
Træ + Aluminium
Træ med Aluminium. Vælg dette produkt for længere holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Du skal ikke male træ/alu, da aluminium beskytter træet mod sol og vind. Med den rette vedligeholdelse (vask af rammer og smørelse af hængsler) kan elementerne holde en hel livstid, og beholde samme flotte udseende. Det koster mere end simpelt træ, ja, men med
Se mere
Materialer
Alle vores elementer består af en solid trækonstruktion, der har en lang levetid, høj isoleringsevne og er bæredygtig. Med træ/alu får du alt dette plus et alu-lag, der gør det næsten vedligeholdelsesfrit, og du slipper for at male udvendigt.
Farver
Ren Hvid
Ren Hvid
(9010)
Valgt
OxidRød
(3009)
KromGrøn
(6020)
AntrasitGrå
(7016)
LyseGrå
(7035)
MahogniBrun
(8016)
DybSort
(9005)
Farver
Slå kreativiteten løs og vælg mellem 7 forskellige farver. Har du valgt træ/alu kan du endda vælge forskellig udvendig og indvendig farve, for virkelig at vise forskellen mellem inde og ude.
Åbningsretning
Højre udadgående
111.jpg
Højre udadgående
Højre udadgående: her er hængslerne placeret i højre side set udefra. Inden du bestiller din nye dør er det vigtigt at du er særligt opmærksom på at åbningsretningen er korrekt. Åbningsretningen er den side som døren åbnes til, det vil sige den side af døren hvor man kan se hængslerne når man står foran døren. Udadgående døre ses derfor udefra, og
Se mere
Valgt
abnerhojreind.jpg
Højre indadgående
Højre indadgående: her er hængslerne placeret i højre side set indefra. Inden du bestiller din nye dør er det vigtigt at du er særligt opmærksom på at åbningsretningen er korrekt. Åbningsretningen er den side som døren åbnes til, det vil sige den side af døren hvor man kan se hængslerne når man står foran døren. Udadgående døre ses derfor udefra,
Se mere
abnervenstreud.jpg
Venstre udadgående
Venstre udadgående: her er hængslerne placeret i venstre side set udefra. Inden du bestiller din nye dør er det vigtigt at du er særligt opmærksom på at åbningsretningen er korrekt. Åbningsretningen er den side som døren åbnes til, det vil sige den side af døren hvor man kan se hængslerne når man står foran døren. Udadgående døre ses derfor udefra
Se mere
abnervenstreind.jpg
Venstre indadgående
Venstre indadgående: her er hængslerne placeret i venstre side set indefra. Inden du bestiller din nye dør er det vigtigt at du er særligt opmærksom på at åbningsretningen er korrekt. Åbningsretningen er den side som døren åbnes til, det vil sige den side af døren hvor man kan se hængslerne når man står foran døren. Udadgående døre ses derfor udef
Se mere
Åbningsretning
Åbningsretningen er det svære og samtidigt meget vigtige valg der skal træffes! OBS! For at se et billede om åbningsretning, tryk venligst se mere.
Profiler
Softline
softline.jpg
Softline
Blødere og rundere kanter, giver et elegant og moderne udtryk.
Valgt
Detailid3 01.jpg
Classic
Det klassiske profil, også kendt som “bondehusprofilet”, er kendt for både sine skarpere kanter og kehlede hjørner.
Profiler
Et vindues eller en dørs udseende afhænger rigtig meget af karmprofilet. Du kan vælge mellem den moderne Softline, eller den helt klassiske stil. Det er din vision og dit valg. Bemærk venligst, at sprosserne bliver den samme som den valgte profiltype.
Sprosser
Smal 24 mm
sprosse_smal.jpg
Smal 24 mm
Bemærk venligst, at sprosserne udvendigt altid er i Aluminium og den samme uanset, hvilken type profil der vælges. Forskellen ses indvendigt, hvor du kan vælge imellem Classic eller Softline profiler. Se venligst billederne.
Se mere
Valgt
sprosse_bred.jpg
Bred 44 mm
Bemærk venligst, at sprosserne udvendigt altid er i Aluminium og den samme uanset, hvilken type profil der vælges. Forskellen ses indvendigt, hvor du kan vælge imellem Classic eller Softline profiler. Se venligst billederne.
Se mere
Sprosser
Det er oftest sprosserne der lige giver det ekstra elegante udseende. Vi bruger kun klæbesprosser. Dvs. sprossene er limet på ruden og det er den mest energirigtige måde at lave sprosser på, da ruden er i et stort stykke.
Udfræsning for not
Uden not
Ilma jooneta.jpg
Uden not
Elementet leveres helt uden noter indvendigt, så har du mulighed for enten selv at fræse noter tilpasset eksisterende lysninger eller montere vinduet/døren og blot afslutte med en fuge indvendigt.
Valgt
Udfræsning for not - sider og top.jpeg
Side og top not
Elementet leveres med 10x10 mm not begge sider og i overkarmen, heri kan du montere lysninger så du får en elegant afslutning af din vindues eller dør montering.
Udfræsning for not
Notudfræsningen er et 10 mm spor på indersiden af karmen, som på en enkelt måde giver mulighed for at lave vindueslysninger og bundstykke. En flot overgang mellem karm og væg. Bemærk: der kan ikke laves not på indadgående døre.
Udluftningsventil
Ingen ventil
Ingen ventil
Valgt
hvid ventil.jpg
Hvid ventil
Vi anvender en intelligent og skjult, indbygget udluftningsventil, så du får ventileret dine rum uden at gå på kompromis med udseendet på dine vinduer. Bemærk: - Der kan ikke vælges udluftningsventil til fastkarmselementer. - Brug af ventiler tager effekten af eventuel lydglas.
Se mere
gra ventil.jpg
Grå ventil
Vi anvender en intelligent og skjult, indbygget udluftningsventil, så du får ventileret dine rum uden at gå på kompromis med udseendet på dine vinduer. Bemærk: - Der kan ikke vælges udluftningsventil til fastkarmselementer. - Brug af ventiler tager effekten af eventuel lydglas.
Se mere
Udluftningsventil
Udluftningsventiler sørger for at du får skiftet luften i rummet, uden at skulle åbne vinduet. Vi anbefaler at bruge udluftningsventiler i rum som for eksempel badeværelser, toiletter, køkkener og soveværelser.
Bundstykker
Hårdttræ
bundstykker_wood.jpg
Hårdttræ
Vores mahogni bundstykke er 44 mm.
Valgt
bundstykker_alu.jpg
Aluminium
Vores aluminiumbundstykke er 24,8 mm.
Bundstykker
Bundstykket sikrer dit nye element mod vind, vejr og kulde. Vi tilbyder både bundstykker af hårdttræ og komposit/alu. Ved facadedøre skal du blandt andet være opmærksom på reglerne for niveaufri adgang.
Greb
Ingen greb
Ingen greb
Valgt
lform.jpg
L form
uform.jpg
U form
island.jpg
Island
630m.jpg
630 M
Greb
Grebet er den del af døren, du oftest har fat i. Derfor tilbyder vi et udvalg af førsteklasse greb, der både ”ligger godt i hånden” og holder i mange år frem i tiden. Terrassedørene har kun greb indvendigt.
Låsecylinder
Ingen cylinder
Ingen cylinder
Valgt
nogle_vrinder.jpg
Nøgle/vrider cylinder
Ved nøgle/vrider er der udvendig aflåsning med nøgle og en indvendig vrider for aflåsning uden brug af nøgle. Der medfølger 3 stk. nøgler
nogle_nogle.jpg
Nøgle/nøgle cylinder
Ved nøgle/nøgle er der både udvendig og indvendig aflåsning med nøgle. Der medfølger 3 stk. nøgler
Låsecylinder
Låsecylinderen er selvfølgelig rygraden i enhver sikker dør. Vi har nøje udvalgt vore låse, så du kan føle dig helt sikker. Alle døre har 3-punktslås.
Fyldninger
Softline
uks viilungita 1.jpeg
Softline
De helt glatte Softline fyldninger, giver et moderne og tidsvarende udseende. De tilfører døren fylde og passer naturligt ind til en nyere byggestil.
Valgt
uks viilungiga 2.jpeg
Classic
Vælger du Classic fyldninger, får du elegante frisede fyldninger, der giver døren et superflot look og en helt speciel karakter. Classic fyldninger hører hjemme i ”bondehus-stilen”. Bemærk venligst, at du ikke kan vælge classic profiler til træ/alu døre!
Se mere
Fyldninger
Vælg mellem de moderne glatte Softline fyldninger eller de elegante frisede Classic fyldninger, hvis du vil give døren ekstra karakter. Bemærk dog venligst, at hvis du vælger træ/alu døre, vil fyldningerne altid kun være glatte udvendig. Også selvom du har valgt Classic profiler indvendig.

VAREINFO

Varenummer: DFD5V

Materialer: Knastfrit Langsomt Voksende Nordisk Kernetræ m. høj Kerneandel
Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3
Ramme: 57 x 101 mm
Karm: 44 x 115 mm
Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO)
Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering
Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør)
Fyldning: Profileret på begge sider (HDF - Hard Density Fiberboard)
Slutblik: Justerbart slutblik for sikkerhedslåse
Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish

Glas: Ug – værdi 1,1 W/m2 K

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437
Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - børnevenlig og uden farlige giftstoffer
Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer)

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemænd kun billige priser og god kvalitet. 
CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet
Garanti: 10 år

Konstruktionstegninger

OBS: Ved varenummer FD3VO, FD3VR and FD3VS kan der ikke vælges duplex sprosser, hvilket påvirker udseendet.

Levering
Standard:Uge 33
Pris
10.917,25 kr
Rabat
-35% (-3.821,04 kr)
Din pris
7.096,21 kr

Tilføj flere produkter!

1
Det siger kunderne om os
Hos Klarvinduer er visionen Klar – vi er til for vore kunder!

De fleste mennesker oplever måske kun én eller to gange at skulle investere i nye vinduer og døre, så det er oftest en stor beslutning der skal tages. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – med gode råd, vejledning, information og generelt bare med svar på alle de spørgsmål du må have. Og tøv endelig ikke med at kontakte os – alle spørgsmål er relevante og vi tager dem alle meget seriøst.

35% RABAT

Slå til nu!

Over 10.000 har købt

8.7/10 Trustpilot score

Telefontider: 09-12

Telefontider: 09-12

78 768 883