Vinduer

Find prisen på dine nye vinduer, og se udvalget herunder. Bestil i dag.

Topstyret vindue
Fra 
1762,85 kr.
 969,57 kr.
45%
Se et overblik for kategorien
Sidehængte vinduer
Fra 
1206,76 kr.
 663,72 kr.
45%
Bondehusvinduer
Fra 
1643,38 kr.
 903,86 kr.
45%
Se et overblik for kategorien
Fastkarm vinduer
Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Se et overblik for kategorien
Kombinationsvinduer
Fra 
2084,31 kr.
 1146,37 kr.
45%
Se et overblik for kategorien
Dannebrogsvinduer
Fra 
3314,04 kr.
 1822,72 kr.
45%
Se et overblik for kategorien
Udestueelementer
Fra 
3387,31 kr.
 1863,02 kr.
45%
Se et overblik for kategorien
Udestue vinduer fastkarm
Fra 
1731,04 kr.
 952,07 kr.
45%
Se et overblik for kategorien
Hvorfor bestille vinduer fra Klar?

Dine nye vinduer bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer vinduerne på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vinduer
Vi er her på telefon og email de fleste timer af døgnet
Du har 10 års garanti på alle vinduer
Det er nemt at bestille vinduer og døre online
1

Mål dine gamle vinduer og døre op:

Læs vores guide til opmåling

 
2

Find dine nye vinduer og døre

 
3

Få dem leveret og montér dem:

Læs vores guide til montering

 
Certificeret venlig webshop

Din bestilling hos os er god for os allesammen – det sørger vi for!

Miljømærket for ansvarligt skovbrug

Kim elsker særligt disse vinduer fra Klar

Du vælger selv dine mål, når du skal købe vinduer hos Klar. Alle vinduer og døre er special fremstillet efter indtastede mål. Vælg mellem et stort udvalg af vinduestyper, herunder topstyrede vinduer, bondehusvinduer og fastkarmsvinduer m.m. Ønsker du eksempelvis vindbremse, et anderledes håndtag eller hængsel, så vælger du blot dette i konfiguratoren. 

I enhver bolig er vinduerne et af de vigtigste elementer. Desto mere lys, der strømmer ind gennem vinduerne, desto lysere og friskere fornemmes boligen. Vores vinduer med 3-lags glas giver optimalt lysindfald på 74%, hvorimod vores vinduer med 2-lags glas til fritidsboliger giver optimalt lysindfald på op til 82%. 

Derudover er alle vores vinduer udstyret med energiruder, der giver særlig høj isolering. Risikoen for kondens er derfor også minimal. 

Nye, langtidsholdbare Vinduer i standardmål

Vores vinduer med 3-lags glas består af tre glasruder og to hulrum med “varme” afstandsprofiler af gummi. Glassets tykkelse varierer mellem 3-6 mm. Hulrummene er hver især 18 mm. Dette giver en samlet tykkelse på 48 mm for klart glas.

Vinduer med 3-lags glas er derfor 71% tykkere end 2-lags glas. Det betyder, at vinduerne har en særdeles god isoleringsevne. De er derfor også energimærke A, og det vi betegner som energiruder. Disse har en lav u-værdi på 0,53.

Vores vinduespartier kan fås med alt fra udluftningsventiler til solbeskyttende eller lydisolerende glas.

Vinduer har en stor effekt på din boligs indeklima, sikkerhed og lysindfald. Og selvom at vores standard vinduer i træ er holdbare, så forklarer vi herunder, hvorfor vi anbefaler at vælge vedligeholdelsesfrie vinduer i træ og aluminium.

Materiale: Træ eller Træ/Aluminium?

Alle vores vinduer kan fås i standardmål og består som standard af nordisk langsomtvoksende fyrretræ, der har en høj isoleringsevne, naturlig imprægnering og solid holdbarhed. Her får du 100% kernetræ i karmen samt knastfrit og høj kerneandel. 

Træet er FSC-certificeret, som er din sikkerhed for bæredygtig produktion. 

Ønsker du en næsten vedligeholdelsesfri løsning, så kan du vælge materialekombinationen af træ og aluminium. Her beskyttes træet af aluminium. Dette gør, at vinduerne kan holde op til en livstid, uden at skulle vedligeholdes. 

Den udvendige del af vinduet består af en pulverlakeret aluminiumsramme, som beskytter trækonstruktionen mod vind, vejr og UV ståler fra solen. Holdbarheden er forbedret og vedligeholdelsen er nedsat. Vi anbefaler, at du vasker rammen og smører hængslerne 1-2 gange om året.

Lær om vedligeholdelsesfrie vinduer

Glas: Skal du vælge 2-lags eller 3-lags vinduer? 

Du skal pr. BR20 lovkrav vælge 3-lags glas til helårsboliger. Skal du derimod købe nye vinduer til en fritidsbolig, altså sommerhus eller et skur, så kan du vælge 2-lags glas.

Hos Klar har hele vores produktsortiment af vinduer og døre energimærke A. Alle 3-lags produkter har en høj grad af lyd- og varmeisolering. 

Er du generet af støj udefra?

Så anbefaler vi, at du vælger lyddæmpende glas.

Er du generet af støj, så kan du med fordel vælge lyddæmpende glas til dine 3-lags vinduer. Vælger du lyddæmpende glas, vil der blive brugt forskellige glasstykkelser i rudens opbygning, hvilket mindsker lydbølgerne.

Om det er støj fra vejen, fra byggepladsen eller noget helt trejde, så vil du opleve, at støjen vil være betydligt reduceret. 

Vælg lyddæmpende glas, hvis du bor tæt på støjgener

Er du generet af støj, så kan du med fordel vælge lyddæmpende glas. Vælger du lyddæmpende glas, vil der blive brugt forskellige glasstykkelser i rudens opbygning, hvilket mindsker lydbølgerne.

Om det er støj fra vejen, fra byggepladsen eller noget helt trejde, så vil du opleve, at støjen vil være betydligt reduceret. 

Læs mere om lyddæmpende glas

Indtast dine mål og beregn din pris på nye vinduer

Du kan lynhurtigt beregne prisen på dine nye vinduer efter mål ved at bruge vores konfigurator. Konfigutoren finder du, når du klikker ind på et specifikt vindue. Når du først ser konfiguratoren, vil du se en standard pris. Ønsker du at tilpasse dit vindue, så kan du også se, hvad dine valgmuligheder koster. 

Skal du have prisen på dine nye vinduer, så anbefaler vi, at du:

  • Vælger dit ønskede vindue til din bolig

  • Indtaster dine ønskede mål

  • Vælger materialer

  • Vælger eventuelt tilbehør

Prisen på dit vindue udregnes øjeblikkeligt (tilbud og rabatter er inkluderet i prisen).

  1. Konfiguratoren opdateres løbende, når du tilvælger eller fravælger valgmuligheder.

Et stort udvalg af vedligeholdelsesfrie vinduer

Vi tilbyder 7 forskellige typer vinduer og 119 forskellige variationer. Prisen på vinduer afhænger af størrelsen og kompleksiteten. Simple enheder som for eksempel et topstyret vindue ligger i den billigere ende, hvorimod prisen er højere for bondehusvinduer eller dannebrogsvinduer.

Om du ønsker trævinduer, vedligeholdelsesfrie vinduer eller træ/aluminium vinduer, kan du finde dit drømmevindue i sortimentet. Her finder du vinduer i standardmål, aluminiumsvinduer og nye vinduer med holdbarhed og design i fokus. Få målt dine vinduer ved hjælp af vores guide til vinduesopmåling, og du er klar til at bestille de helt rigtige billige vinduer.

1 Energivenlig bolig

Vinduerne er et af de bedste steder, man kan starte, hvis man vil energioptimere sit hjem. Det bedste valg for de energibevidste er at vælge vore Premium Energi+ 3-lags glas med udluftningsventiler. Når du vælger vinduer med ventilation sikrer du et sundt indeklima, hvor der bliver luftet tilstrækkeligt ud. Dertil kan du benytte en vinduesproducent som Klar. Vi bruger udelukkende træ fra ansvarligt skovbrug, hvor træerne bliver genplantet, og vores maling er vandbaseret og uden giftstoffer.2 Spar penge på varmeregningEn af de største fordele ved nye energivinduer er besparelser på varmeregningen. Det er jo samtidig en af de økonomiske belønninger ved at være energivenlig - at du ikke fyrer for gråspurvene og holder varmen inde i huset. Ideen er simpel - jo bedre isoleret dit hjem er, des mindre bliver dit varmeforbrug. Læs mere her.

3 Tyverisikring af dit hjem

37% af indbrud i private huse sker gennem vinduet, så det er selvsagt et godt sted at starte tyverisikringen af dit hjem. Tjek om de er limet indefra, at hagekolverne er krummede og forstærkede, samt at låsen er af god kvalitet og er dirkesikret og boresikret. Lever dine vinduer ikke op til disse sikkerhedskrav, kan du købe nye hos os, som holder tyvene ude og giver dig et sikkert hjem!

4 Mindre støj

Flere lag glas giver bedre isolering - ikke kun varmen, men også lyd! Vælger du vores lydisolerende vinduer, får du endnu bedre støjreduktion. Vi tilbyder 3-lags glas, så du kan skabe et behageligt hjem isoleret fra byens støj og give dig og din familie en god og tryg base. Isoleringen i 3-lags glas er effektiv selv i store vinduer, som går fra gulv til loft.5Dæmp varmen fra solen

Når solen rammer ruderne direkte, og udendørstemperaturen er så høj, at udluftning ingen forskel gør, kan det hurtigt blive alt for varmt indenfor. Her er din bedste mulighed solbeskyttende glas, der giver en afbalanceret temperatur hele året rundt. Se mere her.

6 Mindre træk

Nye energivinduer er næsten altid mere tætte end ældre versioner. Hvis du er generet af ubehagelig trækvind i dit hjem, bør du uden tvivl undersøge det nærmere. Tætte og godt isolerede vinduer øger samtidig din families sundhed.

7 Mindre dug med “varm kant”

Nye vinduer vil ofte give mere dug, fordi de isolerer din bolig bedre, men køber du dem med “varm kant” mindskes duggen langs siderne. Alle vores enheder har varm kant som standard.

8 Forøg salgsværdien af din bolig

Som ved alle andre renoveringsprojekter af boligen, øger nye energivinduer i god kvalitet salgsværdien af din bolig. Her vil der i din tilstandsrapport blive angivet et energimærke, efter hvor godt isoleret din bolig er. Her har vinduer som bekendt meget at sige.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvor køber man nye vinduer?

Svar: Vi anbefaler, at du køber nye vinduer fra en netbutik, da du i snit sparer op til 35% på prisen i forhold til at købe vinduer på traditionel vis fra en tømrerhandel. Hos Klar finder du et stort udvalg af Energimærke A vinduer i træ eller træ + aluminium.

Spørgsmål: Hvor lang tid holder vinduer?

Svar: Du kan forvente at nyere vinduer, der løbende vedligeholdes, har en levetid på 30-60 år. Moderne vinduer i træ + aluminium er meget slidstærke og holdbare, hvorfor Klar også anbefaler at vælge denne kombination af materialer.

Spørgsmål: Hvad koster et vindue?

Svar: Du kan bruge vores prisberegner, så du kan se, hvad det helt konkret koster at få nye vinduer til din bolig.

Spørgsmål: Hvad koster det at skifte vinduer? 

Svar: Du kan spare mange penge ved selv at måle op samt montere dine vinduer. På denne måde skubber du prisen i bund, særligt hvis du køber til lavpris fra Klar.

Spørgsmål: Hvordan måler man op til nye vinduer?

Svar: Du kan snildt måle op til dine nye vinduer på egen hånd. Det kræver, at du papir, blyant og en tommestok/målebånd ved hænderne. Læs vores guide til opmåling af vinduer her.

Spørgsmål: Hvordan monterer jeg vinduer?

Svar: Montering af nye vinduer er på ingen måde raketvidenskab, men det kræver lidt snilde. Ønsker du at montere dine vinduer selv, så læs vores guide til montering af vinduer her.

Brug for hjælp?

Samlet set er der mange fordele ved at investere i nye, billige vinduer til dit hus, og du kan tilpasse dem til lige præcis din situation og behov. Prisen afhænger af mange faktorer, men én ting er sikkert - Klar vil altid gå forrest i udviklingen af billige vinduer af god kvalitet. Er du stadig i tvivl, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice, der altid vil kunne hjælpe dig med råd og vejledning.